Shopping

Det är inte bara priserna i våra butiker som gör dig glad. Det stora sortimentet överraskar och här hittar du parfym, kosmetik, drycker, livsmedel, leksaker, märkeskläder, väskor, accessoarer och mycket annat. Du sparar minst 25 % mot rekommenderade priser iland.

Taxfree och Duty paid

Sortimentet kan variera mellan fartygen. Vi förbehåller oss rätten till kurs- och andra ändringar.

Vårt utbud av försäljningsvaror ombord innehåller naturligtvis även ett brett sortiment av tobaksvaror men dessa får vi enligt marknadsföringslagen ej informera om på dessa sidor.

Butikserbjudanden

Erbjudandena är giltiga på Viking XPRS 1.9–31.10.2017.

Taxfree erbjudanden

Erbjudandena är giltiga på Amorella, Gabriella, Mariella och Viking Grace 1.9–31.10.2017

Nya varumärken

Fina och lyxiga RITUALS-produkter är populära utöver världen. Äntligen har de kommit till Viking Line. Unna dig lite lyx! (Viking Grace)

Billebeino

Det nya modemärket Billebeino har anlänt till Viking Grace, Amorella och Mariella! Märket med finskt ursprung erbjuder unisexkläder gjorda av återvunnet material utan vatten. De sportiga kläderna är också extremt slitstarka och bekväma. Upptäck och njut!

L:a Bruket

L:a Brukets produkter har kommit till Östersjön! I urvalet finns högklassiga, väldoftande, naturliga och, i mån av möjlighet, ekologiska, tvålar, hudvårdsprodukter och städprodukter. De vackra produkterna från svenska L:a Brukets pryder vilket badrum som helst!


Förhandsbeställning av dryck

Fest på kommande? Nu kan du beställa drycker på förhand på alla våra fartyg! Det är förmånligare att beställa på förhand och inköpet levereras direkt till din bil.  Du kan även göra en Förhandsbeställning i online för rutten Helsingfors–Tallinn.

Läs mer

Bilparkering ombord under kryssningen

Ta bilen med så kan du efter Tallinn-kryssningen packa varorna direkt in i bilen.

Style & Beauty

Läs den första utgåvan av vår helt nya magasin! Från och med nu kommer vi ge dig de bästa nyheterna, tipsen och inspirationen inom mode och skönhet – tre gånger om året. 

Ny taxfreebutik och Pop-up shop på Gabriella

Vi har renoverat hela Gabriella och med det även uppgraderat taxfree-butiken Shopping World samt öppnat en Pop-up shop med kända märkesvaror inom mode och lifestyle. Shop til you drop!