Förhandsbeställning

Planer på fest? Spara tid och besvär! Beställ dina skattefria drycker på förhand så får du inköpen levererade direkt till din bil. Nu kan du göra en Förhandsbeställning online för Helsingfors–Tallinn-rutten.

Populär förhandsbeställning för festdrycker nu på alla fartyg

Som bilpassagerare har du nu möjlighet att på förhand beställa drycker med dig hem. Produkter beställda på förhand är betydligt förmånligare. Undvik att bära i onödan, du får dina uppköp direkt till din bil.

Produktsortimentet varierar mellan rutterna. Preorder sker lådvis, enstaka flaskor kan inte beställas.

  • Påminn bilincheckningen att du är en preordergäst.
  • Lämna lappen, du fick vid incheckningen, väl synlig i vindrutan.
  • Hämta det ifyllda beställningsformuläret till Preorder-kassan och betala din beställning på utresan.

Finland–Åland–Sverige

Vid köp av minst fyra öllådor eller vin får du dem levererade till bilen på bildäck. Observera mängdgränserna för införsel på rutterna mellan Finland och Sverige.

Finland–Estland

Vi har förbättrat användarvänligheten och utökat urvalet på samma gång – nu finns det 50 nya viner i Preorder-nätbutikens urval!

Förhandsbeställningen måste uppgå till minst 250 €.

Viking XPRS:

Viking-kärra: Du som inte har bilen med på resan kan boka festdryckerna i en shoppingvagn på förhand. Förhandsbeställning minst 250 €. Gäller på Viking XPRS på rutten Helsingfors–Tallinn. (OBS! Gäller ej på Viking FSTR)

Viking Drive-in Shop: Ett förmånligt och bekvämt sätt att handla alkohol och läsk direkt till din bil. Försäljning sker på bildäcken på innan returresan från Tallinn.

Preorder-nätbutiken:  Spara tid och besvär! Gör en smidig Förhandsbeställning online, du får dina uppköp direkt till din bil. Beställ i Preorder-nätbutiken senast 24 timmar före resan.

Viking FSTR:

Preorder-nätbutiken:  Spara tid och besvär! Snabba puckar, snabba beställningar – för snabba Viking FSTR räcker det med att göra en Förhandsbeställning i Preorder-nätbutiken 12 timmar föreresan. Kör ut på kajen i Tallinn och lasta beställningen i din bil. Kör genast tillbaka ombord. Obs! Du kan inte köra ut från säkerhetsområdet i hamnen, du kör rakt tillbaka ombord.

Reser du tur-retur på successiva FSTR-turer? Då kan du boka Snabb-preorderpaket här.


Boka resa

Bilparkering ombord under kryssningen

Ta bilen med så kan du efter Tallinn-kryssningen packa varorna direkt in i bilen.

Ytterligare information

Viking XPRS Pre Order Info 
tel. + 358 40 156 1300

Viking XPRS butikchef
tel. + 358 18 26370  
eller + 358 40 358 8406
butikschef.xprs@vikingline.com