M/S Gabriella

Helsingfors–Stockholm

Dags för en kaffepaus – COFFEE & JOY

Det nya och trendigt trivsamma kaféet Coffee & Joy på däck 7 erbjuder dig en lugn och gemytlig kaffestund. Förutom kaffedrycker i alla dess former finns det läckra smörgåsar och allehanda nybakade delikatesser på menyn.

Ett glas vin – WINE BAR

Inled kryssningen med ett glas bubbel och genom att njuta av havsvyerna och myllret i restaurangarkaden! Den nya vinbaren på däck 8, nära Food Garden och restaurang Bistrotek, erbjuder ett brett utbud av viner, mousserande viner och champagnesorter. Ett bra sätt är att prova viner genom smakprover – favoriten kan du köpa med dig hem.

Avslappnat umgänge – LIVING ROOM

Nyckelorden för Living Room, som sitt namn troget har något vardagsrumsaktigt över sig, är högklassiga drycker och personlig service. Det finns ingen egentlig bardisk och dryckerna serveras till borden. Välkommen att avnjuta en aperitif före maten eller att fira kvällen i en lugn atmosfär. Den stämningsfulla och lågmälda bakgrundsmusiken bjuder in till diskussion.

Living Room på däck 8 lämpar sig för olika former av provningar eller varför inte som introduktionstillfälle för medlemmarna i en grupp. Fråga mer och boka via vår Konferens- och grupptjänst.

Vänner av öl och musik – UPSTAIRS PUB

Upstairs Pub, som finns på däck 9 ovanför Club Mar, är den andra av fartygets nöjesestrader. Dryckesutbudet omfattar bland annat en lång rad olika whiskysorter och öl från småbryggerier. Upstairs Pub har också en liten butik för dryckesvaror och erbjuder möjlighet till öl- och vinprovningar. Puben i två våningar utrustas dessutom med rökutrymme i den övre våningen.

I början av kvällen är en trubadur och karaoke garanterna för en avslappnad stämning, men mot småtimmarna ökar takten när puben omvandlas till klubb under ledning av en DJ.

För nattsuddare – CLUB MAR

Fartygets nöjescenter på däck 8 moderniserades från topp till tå och döptes om till Club Mar. I nattklubben, som andas internationell atmosfär, får gästerna njuta av mångsidig underhållning – och bordsservering.

Dryckesutbudet består bland annat av moderna cocktails och ett brett utbud av viner. För den som vill ha lite spänning rekommenderas en sväng till casinobordet. Från nattklubben kommer man dessutom direkt upp till Upstairs Pub. Välkommen att trivas!


Viking Buffet och Sjöfrukost

M/S Gabriella
Helsingfors–Stockholm

Den behändiga allergenfunktionen gör att du enkelt hittar passande maträtter för dig.

Skaldjursplatå

½ hummer, havskräftor, blåmusslor, krabbklor, färska och rökta räkor, chilimusslor och tillbehör.

Pris/person 47,-

Läs mer

Förmånligare på förhand

Om du bokar och betalar måltiderna på förhand så sparar du jämfört med priset ombord och garanterar din plats i restaurangen.

Frukost- och buffékuponger gäller som delbetalning i alla matrestauranger ombord.

Boka fönsterbord

Vill du säkra din plats vid fönsterbordet i vår à la carte-restaurang? Platsen kostar 3 €/person och förutsätter att du även köper en måltidskupong. Bokningar online eller via vår resetjänst.