M/S Viking Grace

Åbo–Stockholm

Oscar à la Carte

Det klassiska köket med influenser från Skandinavien erbjuder sofistikerade kulinariska upplevelser ombord Viking Grace.

The Buffet

En högklassig matupplevelse är ett signum för Viking Line. Vi har inlett ett långsiktigt samarbete med Svenska Kocklandslaget och Svenska Juniorkocklandslaget.

Frank´s

Viking Graces moderna och okomplicerade Frank’s serverar lunch och middag i en avspänd miljö. Det breda utbudet består av pizza, pasta, biffrätter, hamburgare och fräscha sallader.  Frank’s Bar erbjuder ett stort utbud av viner, drinkar, efterrätter och olika kaffesorter.

Club Vogue

Club Vogue heter den stora nattklubben på två våningar som är belägen akterut i M/S Viking Grace. Stämningen kan varieras under dygnets skiftningar med hjälp av olika belysningseffekter och det senaste i audiovisuell väg.

Upplev en unik Chemex-kaffestund

I restaurang Seamore kan du njuta av kaffevärldens hetaste nyhet: kaffe bryggt i Chemex-panna. I kaffestunden ingår också söta och salta snacks.

Pris/person 22,50

Läs mer

Café Sweet & Salty

I det tidlösa och moderna kafeet serveras frukost och lunch samt på kvällarna enkla middagar eller vickningsmat före läggdags.

Sortimentet består av bland annat läckra smörgåsar, baguetter, bullar, kakor, varmrätter samt specialkaffe och glass. Alla produkter har tillagats ombord och är nybakade. Sweet & Salty håller öppet hela dagen och har direkt utsikt över det intilliggande lekrummet.

Seamore Champagne Lounge

Champagne- och vinbar bredvid restaurang Oscar passar utmärkt till exempel för en aperitif före kvällens à la carte-middag. I anslutning till baren finns även en takeaway-vinbutik där du hittar toppviner till mycket förmånliga priser.

Rockmore Bar

I Rockmore kan du lätta på slipsen. Speciella ölsorter serveras både på fat och flaska. I baren finns dessutom en trendig drinklista.

Vik upp jeansen, lägg brylkräm eller locka håret – det är dags för rockmusik, varje kväll erbjuder vi också livemusik.

Retro Bar & Dancing

Retro är Viking Graces mysiga vardagsrum där underhållningen anpassas enligt efterfrågan. 

I Retro kan du kombinera både karaoke, dans, allsång och bingo. Baren har ett brett utbud av drinkar och cocktails, olika kaffe- och tesorter samt räksmörgåsar, bakelser, kakor, nybakade bullar och annat gott.


The Buffet och Sjöfrukost

M/S Viking Grace
Åbo–Stockholm

Den behändiga allergenfunktionen gör att du enkelt hittar passande maträtter för dig.

Skaldjursplatå

½ hummer, havskräftor, blåmusslor, krabbklor, färska och rökta räkor, chilimusslor och tillbehör.

Pris/person 47,-

Läs mer

Förmånligare på förhand

Om du bokar och betalar måltiderna på förhand så sparar du jämfört med priset ombord och garanterar din plats i restaurangen.

Frukost- och buffékuponger gäller som delbetalning i alla matrestauranger ombord.

Boka fönsterbord

Vill du säkra din plats vid fönsterbordet i vår à la carte-restaurang? Platsen kostar 3 €/person och förutsätter att du även köper en måltidskupong. Bokningar online eller via vår resetjänst.

Specialfrukost

Den lyxiga frukosten serveras i Food Garden samt Oscar på Viking Grace. I priset ingår ett glas mousserande vin. Du får själv välja din frukost ur frukostbordets rikliga sortiment. I sortimentet ingår även varma frukosträtter. Kaffe, te och kakao serveras till bordet.

Take away-frukost

Vill du sova så länge som möjligt, kan du ta frukosten med dig från caféet (på Amorella och Viking Grace).

Pris 10,00/10,50 €

Läs mer