Ella's Steakhouse och Tapas & Wine

Amorella

Ella´s Steakhouse

I Ella's Steakhouse avspända miljö serverar vi rejäla rätter i amerikansk stil. Du behöver ingen bordsreservation så du kan ta dig en måltid precis då hungern är som värst.

Den innehållsrika menyn bjuder på både grillat, hönsvingar och olika hamburgare. Ett extra plus är att du kan välja förrätter och desserter från Food Garden-bordet.

Öppettider Ella's Steakhouse

Åbo–Stockholm (finsk tid)

Öppen kl. 12.00–18.30

Stockholm–Åbo (svensk tid)

Öppet kl. 20.00–22.30

Tapas & Wine

I anslutning till Food Garden och Ella's Steakhouse finns mat- och sällskapsrestaurangen Tapas & Wine. Här serveras kalla och varma tapas och du kan komponera din egen sallad av valfria ingredienser. Som pricken över i finns dessutom ett väldigt bra vinsortiment. Alla viner kan köpas per glas eller som helflaskor att ta hem. En tapasbricka med tre tapas och ett glas av fartygets vin (24 cl) är det perfekta valet för dig, som endast är lite hungrig. Du får hela setet för endast 17,-.

Öppettider Tapas & Wine

Åbo–Stockholm (finsk tid)

Sön–tor kl. 12.00–19.00
Fre–lör kl. 9.00–19.00

Stockholm–Åbo (svensk tid)

Mån–Sön kl. 20.00–23.00


Hamburgerveckor på Amorella 5.9–31.10

Det är dags att äta läckra hamburgare, även som efterrätt.


Läs mer

Amorellas Afternoon Tea

På dagskryssning från Åbo till Stockholm kan du njuta av Afternoon Tea ombord på Amorella. Vi serverar sandwiches, scones, bakverk och te direkt vid ditt bord. Ett kylt glas mousserande vin brukar göra munsbitarna ännu godare.

Pris 25,50,-/person

Läs mer