Underhållning och artister

Varje dag året runt stiger närmare 200 artister ombord på våra fartyg. Bländas av glittret när dagens heta stjärnor uppträder, njut av gamla artistgodingar och charmas av härliga temashower.

Dessutom blir det förstås dans och hålligång, ståuppkomik, karaoke, spel och pokerturneringar, frågesport och tävlingar. För barnen har vi planerat massor av pyssel, spel och andra trevliga sysselsättningar. Välkommen ombord, det är dags för show!

Underhållning på Viking Grace och Amorella

Läs om Åboruttens underhållning (på finska) i PDF-format.

Underhållning på Gabriella, Mariella och Viking XPRS

Läs om Helsingforsruttens underhållning (på finska) i PDF-format.

Koppla av på konsert på Viking Grace

Viking Graces Dygnskryssnignar erbjuder en unik kväll i dansens och underhållningens tecken. I borjan av veckan dansar vi loss till inhemska orkestrar, Viking Grace Live framför toppenartister på Östersjöns bästa estrad och på torsdagar och fredagar görs de ultimata partykryssningar.

Mariella och Gabriella från Helsingfors till Stockholm

I början av veckan blir det dubbelt mer dans än tidigare, onsdagarna är vikta för evergreens, på torsdagarna intar Finlands bästa artister scenen och fredagarna är riktiga partyavgångar. Veckan avslutas med toppdjs på lördagarna.

Amorellas morgonavgångar från Åbo

Klia dina geniknölar och kom på frågesportsmåndagar och testa din lycka i bingo på tisdagar. Danskryssningar görs på onsdagar och på veckoslutet. Varje dag mycket program från arla morgonstund till småtimmarna. Dessutom olika temor som Amorella Love-frågesport och barnens egna Ville Viking-söndagar.

Nöjesmästaren Viking XPRS

Tallinn-ruttens Viking XPRS är känd för sitt nöjesutbud med special- och partyavgångar och livekonserter och DJs på veckosluten.

Teman och shower

Upplev lite mer på båtresan! Bekanta dig med våra olika teman och nöjesprogram och boka din resa – just som du vill ha den.

Paf:s spel ombord

Bekanta dig med spelen och åk till havs för att prova din spellycka!


En bredsida stand up på Viking Grace 14.9, 21.9, 28.9, 5.10, 12.10

Skratta tills tårarna rinner på Viking Grace i höst! En hop med finska ståuppkomiker uppträder under höstens lopp och lockar dig till skratt. 

Höstlov på Röda båtarna

En kryssning på Röda båtarna är höstlovets och höstens höjdpunkt. Med Viking Line kan du resa ut på äventyr från Åbo och Helsingfors och till Tallinn eller Stockholm.

Läs mer

Artister

Kolla när och på vilken båt din favoritartist uppträder eller vem som uppträder på den redan valda avgången. Välj antingen artisten från artistsök eller båt och månad, om du vill se en specifik avgångs nöjesutbud.