Sommarprogram för barn

På sommaren blir Röda båtarna äventyrsöar under ledning av Ville Viking. Utöver bollhaven och lekrummen blir också konferensutrymmena ombord spännande äventyrsland för barn.

På programmet står bl.a. Ville Viking-show, lysande dockteater i mörker utan motstycke, magisk show och trolleriskola, ansiktsmålning och extra program varierande av båt.

7–12-åriga barn kan delta i ett ordäventyr, som tematiskt tangerar vårt Östersjöprojekt.

Produkten eller erbjudandet gäller tyvärr inte längre.

Sommarlov till havs


Amorella
 12.6–13.8
Viking Grace 12.6–13.8
Gabriella 12.6–13.8
Mariella 12.6–13.8
Viking XPRS 19.6–13.8

Ville Vikings armband

Ville Vikings armband berättigar till obegränsat med läsk och en glasspinne. Barnen får behålla ett Ville Viking-glas och en bandana. Armbandet bokas i samband med resan eller köps ombord. Gäller i två dygn för barn upp till 11 år.

Ville Vikings sommaräventyr

Har du redan sett videorna från Ville Vikings sommarresa? Ville Viking träffade många vänner och det hände och skedde, och det gick ju inte att undvika lite missöden och förvecklingar. Sånt är livet! Se alla videon på YouTube (på finska)!
Ville Vikings sommaräventyr 1–10

Programutbudet varierar från dag till dag. De exakta tiderna och platserna för barnprogrammet ombord fås på båten.

På Rosella och Cinderella erbjuds barnprogram och lekledare enligt säsong, t.ex. sommar, påsk, jul. Programutbudet är mer begränsat än på de övriga fartygen.

Vi förbehåller rätten till förändringar i programmet. Barnen är alltid på sina föräldrars ansvar. 


Boka resa

Välkommen på ett Smakäventyr!

Skeppskatten Ville Viking uppmanar alla barn att delta i Smakäventyret på Röda båtarna! Barnbuffén dukas upp med bekanta och trygga smaker, men också nya delikatesser – och inget förhindrar att barnen smakar på maten som bjuds för de vuxna. Friskt vågat, hälften vunnet! Under 6-åringar äter gratis i bufférestaurangen i sällskap med betalande vuxen.

Ville Viking Club

Upptäck Östersjöns roligaste barnklubb och vår skeppskatt Ville Viking. Mjau o´hoj och välkommen i klubben!

Skeppskatten Ville Viking

Populära skeppskatten Ville Viking kan konsten att roa våra minsta resenärer. Ville ordnar oförglömliga och spännande barnevenemang.