M/S Gabriella

Helsingfors–Stockholm

Grill - Namnet säger allt

Grill är en ny grillrestaurang med avslappnad atmosfär, där kockarna tillreder läckra grillrätter i ett öppet kök. Vid sidan av biffar och hamburgare finns det alltid också fisk eller vegetariskt på menyn. När hungern överraskar är det bara att besöka Grill på däck 8 – ingen bordsreservation behövs!

Bistrotek - Havets frukter

Bistrotek på däck 8 är oasen för havets frukter, där havet gör sig påmint både via skaldjursdelikatesserna på menyn och havsutsikten vid fönsterborden. Sätt ner dig i Bistrotek och njut av ett glas vin med skaldjurstapas eller ät en skaldjursmiddag i lugn och ro.

No Name

Gabriellas No Name bjuder på något unikt för Östersjön: ett restaurangkoncept med fokus på smakprovsmenyer (sju eller nio rätter).

The Buffet

En högklassig matupplevelse är ett signum för Viking Line. Vi har inlett ett långsiktigt samarbete med Svenska Kocklandslaget och Svenska Juniorkocklandslaget.

Food Garden

Du kan antingen beställa din måltid på traditionellt sätt till bordet eller välja bland delikatesser i Food Garden Table. Den mångsidiga menyn innehåller bl.a. en rad populära klassiker och ett läckert urval rätter från andra matkulturer.

Nattklubbar och dansrestauranger

Våra nattklubbar erbjuder året om stjärnglans såväl i show&artistform som med högklassiga orkestrar – njuter du av olika uppträdanden eller är själv dansgolvets kung eller drottning är detta lokalen du bör besöka, här myser, njuter och dansar man loss!

Dags för en kaffepaus – Coffee & Joy

Det nya och trendigt trivsamma kaféet Coffee & Joy på däck 7 erbjuder dig en lugn och gemytlig kaffestund. Förutom kaffedrycker i alla dess former finns det läckra smörgåsar och allehanda nybakade delikatesser på menyn.

Ett glas vin – Wine Bar

Inled kryssningen med ett glas bubbel och genom att njuta av havsvyerna och myllret i restaurangarkaden! Den nya vinbaren på däck 8, nära Food Garden och restaurang Bistrotek, erbjuder ett brett utbud av viner, mousserande viner och champagnesorter. Ett bra sätt är att prova viner genom smakprover – favoriten kan du köpa med dig hem.

Vänner av öl och musik – Upstairs Pub

Upstairs Pub, som finns på däck 9 ovanför Club Mar, är den andra av fartygets nöjesestrader. Dryckesutbudet omfattar bland annat en lång rad olika whiskysorter och öl från småbryggerier. Upstairs Pub har också en liten butik för dryckesvaror och erbjuder möjlighet till öl- och vinprovningar. Puben i två våningar utrustas dessutom med rökutrymme i den övre våningen.

I början av kvällen är en trubadur och karaoke garanterna för en avslappnad stämning, men mot småtimmarna ökar takten när puben omvandlas till klubb under ledning av en DJ.

För nattsuddare – Club Mar

Fartygets nöjescenter på däck 8 moderniserades från topp till tå och döptes om till Club Mar. I nattklubben, som andas internationell atmosfär, får gästerna njuta av mångsidig underhållning – och bordsservering.

Dryckesutbudet består bland annat av moderna cocktails och ett brett utbud av viner. För den som vill ha lite spänning rekommenderas en sväng till casinobordet. Från nattklubben kommer man dessutom direkt upp till Upstairs Pub. Välkommen att trivas!


The Buffet och Sjöfrukost

M/S Gabriella
Helsingfors–Stockholm

Den behändiga allergenfunktionen gör att du enkelt hittar passande maträtter för dig.

Skaldjursplatå

½ hummer, havskräftor, blåmusslor, krabbklor, färska och rökta räkor, chilimusslor och tillbehör.

Pris/person 47,-

Läs mer

Förmånligare på förhand

Om du bokar och betalar måltiderna på förhand så sparar du jämfört med priset ombord och garanterar din plats i restaurangen.

Frukost- och buffékuponger gäller som delbetalning i alla matrestauranger ombord.

Boka fönsterbord

Vill du säkra din plats vid fönsterbordet i vår à la carte-restaurang? Platsen kostar 3 €/person och förutsätter att du även köper en måltidskupong. Bokningar online eller via vår resetjänst.

Avslappnat umgänge – Living Room

Nyckelorden för Living Room, som sitt namn troget har något vardagsrumsaktigt över sig, är högklassiga drycker och personlig service. Det finns ingen egentlig bardisk och dryckerna serveras till borden. Välkommen att avnjuta en aperitif före maten eller att fira kvällen i en lugn atmosfär.

Living Room på däck 8 lämpar sig för olika former av provningar eller varför inte som introduktionstillfälle för medlemmarna i en grupp. Fråga mer och boka via vår Konferens- och grupptjänst.