No Name – En unik smakupplevelse

Gabriellas restaurang No Name är redan till namnet en uppseendeväckande restaurang. De läckra avsmakningsmenyerna med sju eller nio rätter ska njutas i långsam och maklig takt, och de innovativa smakerna garanterar en god diskussion!.

No Name

No Name är inredd i svala skandinaviska färger med naturnära detaljer – det känns som att äta på en glänta i en björkskog – ute på havet!

Unika avsmakningsmenyer

Restaurang No Name har ingen traditionell meny, utan du kan välja mellan sju eller nio rätters avsmakningsmenyer. Portionerna är unika smakkombinationer, där du kan smaka kockarnas passion för sitt arbete.

Avsmakningsmenyerna består av rena grundsmaker och högklassiga råvaror – enkelt och smakrikt. Middagen tillreds med kärlek och respekt för traditionella tillredningsmetoder och hedrar råvarans äkta smak. Vi garanterar att du blir mätt, nöjd, glad och inspirerad av de rena och innovativa smakerna.

  • 7 små rätters meny: köpt på förhand 39 € (ombord 42 €)
  • 9 små rätters meny: köpt på förhand 46 € (ombord 49 €)  

Inga skilda barnpris för avsmakningsmenyerna. För under 12-åringar finns en 15 € värdekupong (ombord 17 €) som inkluderar platsreservation i No Name. Barnets mat kan då beställas från t.ex. Food Gardens à la carte-lista. Bokningar via resetjänsten.


Dryckespaket

Avrunda smaknjutningen och boka också dryckespaketet i förväg. Paketet inkluderar drycker, som vin och öl, som restaurangpersonalen har valt för att ackompanjera rätterna.

  • Dryckespaket i samband med 7 rätter 29 €/person
  • Dryckespaket i samband med 9 rätter 35 €/person

Ett alkoholfritt dryckespaket kan beställas ombord.

Öppettider

Helsingfors–Stockholm (finsk tid)

Öppet kl. 18.00–21.00

Stockholm–Helsingfors (svensk tid)

Öppet kl. 17.00–20.00

Du kan också äta i No Name utan förhandsbokning om det finns utrymme. Beställ menyn senast kl. 21 på vägen från Helsingfors / kl. 20 på vägen från Stockholm.

Menyer

Avsmakningsmenyn innehåller oftast både fisk-, grönsaks- och köttportioner.
Hela bordssällskapet serveras samma avsmakningsmeny, hänsyn tas till specialdieter. 

För att kunna njuta av en lyckad afton bör man meddela resetjänsten om möjliga allergier och specialdieter minst två dagar innan resan.

No Name passar även ypperligt för grupper om max. 15 personer. Boka via vår gruppförsäljning.

No Name är del av ett helt nytt restaurangkoncept på Östersjön tillsammans med Plate – Social Dining på Mariella på Helsingfors–Stockholm-rutten. Välkommen på en upplevelserik middag!


Boka resa

Förmånligare på förhand

Om du bokar och betalar måltiderna på förhand så sparar du jämfört med priset ombord och garanterar din plats i restaurangen.

Frukost- och buffékuponger gäller som delbetalning i alla matrestauranger ombord.