Plate – Social Dining

Mariellas restaurang Plate är en del av ett helt nytt restaurangkoncept på Östersjön. Ätandet blir en social och upplevelserik stund i gott sällskap med de läckra avsmakningsmenyerna med sju eller nio rätter.

 

Plate

Plate är en unik upplevelse, uttänkt intill sista detalj. Redan restaurangens inredning lovar mer. Vad sägs om muttrar som servettringar, stolar gjorda av oljetunnor och en vinflaska som dryckesmeny? Den industriella inredningen med finurliga detaljer skapar en avslappnad stämning som bjuder in till en lång kväll.

Unika avsmakningsmenyer

Restaurang Plate har ingen traditionell meny, utan du kan välja mellan sju eller nio rätters avsmakningsmenyer. Portionerna är unika smakkombinationer, där du kan smaka kockarnas passion för sitt arbete. Råvarorna används kreativt och i portionerna finns smaker och trender från hela världen. Rätterna är också uppbyggda för att tilltala ögat. Ät i lugn och ro, njut och trivs en längre stund – dessa smakupplevelser garanterar en god diskussion!

  • 7 små rätters meny: köpt på förhand 39 €/person (ombord 42 €)
  • 9 små rätters meny: köpt på förhand 46 €/person (ombord 49 €)

OBS! Fr.o.m. 1.10.2017 serveras en 6 rätters meny.

Plates barnmeny för under 12-åringar 15 € (ombord 17 €, duger också som värdekupong för fritt vald mat och dryck). Bokningar via resetjänsten.

Öppettider

Helsingfors–Stockholm (finsk tid)

Öppen kl. 18.00–22.00

Stockholm–Helsingfors (svensk tid)

Öppen kl. 17.00–21.30

Du kan också äta i Plate utan förhandsbokning om det finns utrymme. Beställ menyn senast kl. 21 på vägen från Helsingfors/kl. 20 på vägen från Stockholm.

Menyer

Avsmakningsmenyn innehåller oftast både fisk-, grönsaks- och köttportioner. Hela bordssällskapet serveras samma avsmakningsmeny, hänsyn tas till specialdieter. För att kunna njuta av en lyckad afton bör man meddela resetjänsten om möjliga allergier och specialdieter minst två dagar innan resan.

Plate passar även ypperligt för grupper om max. 15 personer. Boka via vår gruppförsäljning.

Vi lovar att du blir mätt och nöjd, glad och inspirerad av de innovativa och överraskande smakerna. Dessa läckra upplevelser får du på Östersjön endast i Plate – Social Dining på Mariella och i No Name på Gabriella på Helsingfors–Stockholm-rutten.


Boka resa

Förmånligare på förhand

Om du bokar och betalar måltiderna på förhand så sparar du jämfört med priset ombord och garanterar din plats i restaurangen.

Frukost- och buffékuponger gäller som delbetalning i alla matrestauranger ombord.