Naturens skafferi

Den nordiska naturen är helt unik och var också inspirationskällan för Viking Lines interna mattävling. Röda båtarnas kockar har lagat enastående och välsmakande bidrag till höstens temameny, som du kan provsmaka i à la carte-restaurangerna ombord 1.10.2016–28.2.2017.

Kom och låt dig väl smaka!

Produkten eller erbjudandet gäller tyvärr inte längre.

Med majestätiska fjäll, djupblå hav och lummiga, vidsträckta skogar är vår nordiska natur helt unik. Så också råvarorna. Landskapens särprägel fick därför också bli inspirationskällan för vår interna mattävling då vi uppmanade vår flottas talangfulla kockar att fånga upplevelserna och smakerna i vår flora och fauna. Deras bidrag till temamenyn är lika enastående som de är välsmakande och du provsmakar dem på våra à la carte-restauranger ombord.

Det är Gabriella-kockarna Jouni Ukkonen, Maarit Juvonen och Ilkka Laasio som lyckats få allra flest recept på menyn och bland de femton vinnande rätterna frestar såväl renfilé, fjällröding och vildand, som hjortrygg, sikfilé och havtornsparfait och mycket mer.

Temamenyn ersätter våra normala à la carte-menyer och du kan stilla din nyfikenhet ombord på Gabriella och Mariella (Helsingfors–Stockholm) samt Amorella och Viking Grace (Åbo–Stockholm) 1.10.2016–28.2.2017.

Förmånligare på förhand

Om du bokar och betalar måltiderna på förhand så sparar du jämfört med priset ombord och garanterar din plats i restaurangen.

Frukost- och buffékuponger gäller som delbetalning i alla matrestauranger ombord.