Romantiskt till sjöss

Östersjön erbjuder romantik också annanstans än på dansgolvet eller vid karaokebaren. Ta din hjärtevän med och åk iväg för en dag eller två och njut av varann, havet och allt det sköna som Röda båtarna erbjuder. Nedan är våra mest romantiska tips för en fin kärlekssemester. 

En hytt för mys

Njut av en trivsam hytt och res bekvämt. Comfort- och Lux-hytterna har sköna dubbelsängar, tjocka täcken, maffiga kuddar och prima madrasser.

Avkoppling i spa

Koppla av under kryssningen med en skön behandling eller en värmande stund i bastu och spa. Våra Travel Spa erbjuder flera behandlingar, från fotskrubb till återfuktande ansiktsbehandlingar. På Viking Grace kan du koppla av på den fantastiska Spa & Wellness-avdelningen med bubbelpool, snögrotta och olika bastur. Boka enkelt behandlingarna i förväg.

En nypa lyx

Gillar du skaldjur? Beställ i förväg vår populära och läckra skaldjursplatå, som är fylld till brädden med hummer, ostron, havskräftor, kräftor, räkor och supergoda rökta musslor... Skaldjuren serveras med olika såser och färskt bröd. Mums! Pris 47 € / pers.

Serveras på Mariella, Gabriella, Viking Grace och Amorella.

Läs mer »

Unika avsmakningsmenyer

Ett helt nytt restaurangkoncept på Östersjön. Ätandet blir en social och upplevelserik stund i gott sällskap med de läckra avsmakningsmenyerna med sju eller nio rätter.

Plate
Helsingfors–Stockholm: Mariella

No Name
Helsingfors–Stockholm: Gabriella

Romantiskt hotellpaket för Viking Line Club-medlemmar, Hotel L’Ermitage

Unna dig och din kära en romantisk minisemester i Tallinn. Hotellet ligger i en grön miljö nära till gamla staden.

Viking Line Club fr. 75,-/pers.

Nordic Hotel Forum

Nordic Hotel Forum är ett modernt business- och konferenshotell i närheten av gamla staden.

Viking Line Club fr. 56,-/pers.

Norm. fr. 66,-/pers.


Boka resa

Välkomstartiklar i hytten

Är det något eller någon du vill fira kan du beställa välkomstartiklar på förhand: gratulera jubilaren, överraska en vän eller bara ge resan en lyxig inledning!

Boka fönsterbord

Vill du säkra din plats vid fönsterbordet i vår buffé- eller à la carte-restaurang? Platsen kostar 3 €/person och förutsätter att du även köper en måltidskupong. Bokningar online eller via vår resetjänst.

Upplev en unik Chemex-kaffestund

I Seamore Champagne Lounge kan du njuta av kaffevärldens hetaste nyhet: kaffe bryggt i Chemex-panna. I kaffestunden ingår också söta och salta snacks.

Pris/person 22,50