Drink lime

Hjälp med att välja festdrycker

Anledning till fest? Behöver du personlig handledning med att välja festdrycker?

Viking XPRS festdrycksrådgivning ger goda råd och föreslår festdrycker som lämpar sig för dina behov. Vi hjälper dig att planera viktiga fester i ditt liv, både stora och små. Med hjälp av vår service kan du lättare välja rätt vin, du får de bästa råden för att blanda en god bål och våra favoritrekommendationer för en välkomstdrink.

Exempel: festdrycker för ca 50 personer
12 flaskor mousserande vin/champagne
18 flaskor rödvin
6 flaskor vitvin
96 burkar öl, cider eller long drink

Exempel: Äppelbål för ca 50 personer (ca 35 liter)
18 flaskor vitvin
4 flaskor starksprit
7 flaskor äppellikör
48 burkar Sprite eller motsvarande

Vi ser till att du får bästa möjliga festdrycker för just den fest du planerar, kvalitet till rätt pris, inom ramen för din budget. Eller varför inte också påfyllnad till ditt eget barskåp! Vi är också experter på rätt kombination av olika drycker och på hur mycket vin och andra drycker du behöver reservera för dina gäster. Berätta för oss om din fest så ger vi dig goda råd.

Med hjälp av förhandsbeställningsservicen kan du bekvämt och behändigt beställa förmånliga och högklassiga drycker av oss på förhand från Viking XPRS butik. Du kan göra din beställning antingen per e-post eller direkt i Viking XPRS butik. Kontakta alltså Viking XPRS:s festdrycksrådgivning och förhandsbeställningsservice. E-post: butikschef.xprs@vikingline.fi

Vänlig betjäning ingår i priset!


Förhandsbeställning av dryck

Fest på kommande? Nu kan du beställa drycker på förhand på alla våra fartyg! Det är förmånligare att beställa på förhand och inköpet levereras direkt till din bil.  Du kan även göra en Förhandsbeställning i online för rutten Helsingfors–Tallinn.

Läs mer