Local Beauty Heroes

Vi vill hylla nordiska skönhetsvarumärken med vårt nya koncept Local Beauty Heroes. 

Fyra framgångsrika kvinnor med sina egna produkter och sin egen unika story utgör kärnan i Local Beauty Heroes: finska Anne Kukkohovi, svenska Isabella Löwengrip och Yvonne Ryding och danska Marianne Tromborg.

Hudvårds- och skönhetsprodukter från Löwengrip Care & Color, YR Hudvård, Supermood och Tromborg Scandinavian Mood  finns från och med nu till försäljning ombord på våra sju fartyg.

Våra hjältar

Anne Kukkohovi är den före detta finska fotomodellen som har utvecklat sin egen make up-serie. Som grund för Supermood-produktfamiljen används svampen sprängticka. Sprängtickan innehåller en hög mängd effektiva antioxidanter som har använts sedan flera hundra år tillbaka för att läka huden och reducera pigmentförändringar.

Isabella Löwengrip är Skandinaviens största bloggare med bloggen Blondinbella, och en välkänd entreprenör med flertalet varumärken inom sin portfölj. Löwengrip Care & Color är en hår-, hudvårds- och kosmetikserie som tillverkas i Sverige och innehåller produkter som balanserar den känsliga huden. Produkterna är utvecklade för att möta de utmaningar som det nordiska klimatet ställer på hudvård och make up.

Yvonne Ryding valdes till Miss Universum 1984 och är idag en välkänd föreläsare, programledare och entreprenör. Hudvårdsserien YR Hudvård som lanserades redan 1997 älskas av kvinnor runt om i Europa för sin naturliga och höga kvalitet. Produkterna har trots den höga kvaliteten även en snäll prisbild.

Marianne Tromborg är en välrenommerad dansk make up-artist som utvecklat det egna varumärket Tromborg Scandinavian Mood. Tromborgs Beauty of North-kosmetikprodukter är anpassade för både män som kvinnor. Marianne Tromborg har utvecklat serien tillsammans med sin make som har mångårig erfarenhet från farmaci. Viking Line blir den första återförsäljaren av Tromborg Scandinavian Mood i bådeSverige och Finland.

Exklusivt hos Viking Line

Viking Line är den första återförsäljaren av Tromborg Scandinavian Mood i både Sverige och Finland, och av Löwengrip Care & Color i Finland. 


Shopping

Parfym, kosmetik, drycker, livsmedel, leksaker, märkeskläder, väskor, accessoarer och mycket annat!

 

Victoria’s Secret Beauty and Accessories-butik

Victoria’s Secret Beauty and Accessories har fått en egen butik på M/S Viking Grace! Nu får du utöver enbart skönhetsvård också bl.a. trosor, solglasögon, plånböcker och väskor. Läs mer