Tjejkväll på Viking Grace

En dygnskryssning på Viking Grace är synonym med total avkoppling. Oberoende av var du bor, samla gänget och styr stegen till Åbo hamn. Därifrån för Viking Grace dig ut på en perfekt en tjejkväll – komplett med förfest, god mat och fantastiska gigs! Låt kvällen fortsätta intill småtimmarna och slappa följande dag med spa och shopping. 

Se dagens normalpris eller Viking Line Club-pris. Priserna gäller resor som bokas på förhand och varierar enligt bokningsläget.


Total avkoppling på gig

Viking Grace är också konsertplats – och det bästa är att gigen ingår i kryssningspriset! Se våra artister och boka!


Upplev ett lyxigt spa till sjöss

Lägg guldkant på resan – från bubbelpoolerna i spat ser du ut över havet och efter bastun är det skönt att svalka sig i snögrottan. Eller vad sägs om en uppfriskande ansiktsbehandling?

Shopping!

Vad är väl roligare än att shoppa med kompisarna? Taxfreebutiken på Viking Grace erbjuder ett omfattande urval märkeskläder och kosmetik, mycket billigare än i land. 

Hygge i våra hytter

Att snacka av sig innan kvällen börjar, är en bra start på resan. Vad om du skulle boka en kryssning i snäppet bättre hyttkategori?


Boka resa

Mums med mat

En kryssning är också en delikatessresa. Restaurangerna på Viking Grace erbjuder lätt och läckert, smått och gott, långmiddag, chosefri pizza … Vad faller dig i smaken?

Välkomstpresenter till tjejerna

Visste du att man kan beställa bl.a. chokladdoppade jordgubbar och mousserande vin till hytten färdigt innan resan? Överraska tjejerna med en kul gåva (eller varför inte belöna dig själv)! Det blir en bra resa.

Skål för vänskap

Hur skulle det låta att inleda kvällen med lite bubblande i Seamore Champagne Loungen?