De bästa danserna dansas på Röda båtarna

När du gillar glada ögonblick, dansar du på båten – för de bästa danserna dansas nämligen på Röda båtarna! På alla våra rutter kan du njuta av dansens glädje, flera dagar i veckan. Det är bara att välja avgångshamn och artist! Danskryssningarna är populära, år efter år – och det är inte konstigt, eftersom dans är kul och lätt. Läs mer om vårt dansutbud nedan och boka din dansfyllda kryssning.

Dansa iväg från såväl Helsingfors som Åbo

På Helsingfors–Stockholm-linjen kallas dansavgångarna Stjärndans. Dessa mycket populära danskryssningar med finländska toppartister avgår i början av veckan – nu på både måndag och tisdag på Mariella och Gabriella!

Fina Amorella avgår från Åbo på morgonen och här dansar du varje onsdag till inhemska artister och från fredag till söndag i takt med svensk schlager och vårt internationella house band. Unika Viking Grace erbjuder dans tre dagar i rad från söndag till tisdag och slutet av veckan är fylld av mer poppiga och rockiga toner.

Viking XPRS på rutten Helsingfors–Tallinn bjuder på dans varje dag! I nattklubben Club X får du dansa redan på utresan till Tallinn, och på onsdagar och torsdagar dansar du till finska toppartister nästan hela dagen lång – både på dagen och på kvällen.

Välkommen på dans till Röda båtarna!

 

Stjärndans på måndagar och tisdagar

På Stjärndans i början av veckan dansas det i takt med finska schlagerartister.

Amorellas dansonsdagar

​Höstens nyhet ombord M/S Amorella. Nu blir det dans till finska stjärnartister varje onsdag.

Viking Graces danskryssningar

Ombord på Östersjöns elegantaste fartyg, Viking Grace, dansar vi loss i början av veckan till inhemska artister och orkestrar.

Dansbanornas nostalgi

Dansbanornas nostalgi från 50- och 60-talet med Janiina Lehtonen och Putkiratio.

Stor dansbanekryssning på Viking Grace 24.9

Dygnskryssningen bjuder på populära Kyösti Mäkimattila & Varjokuva och Hurma. Danslärarna Sari och Jari Aaltonen, Antti Törmänen och Anne-Riina Hurskainen lär dig svänga runt.

Priser och bokningar hos Matkapojat

Dansbandskryssning på Viking Grace 27.9 & 15.11

På Östersjöns nyaste fartyg Viking Grace regerar de bästa dansbanden. Glad svensk dansmusik en hel kryssning! Vi får väl lov?

Finlandssvensk danskryssning 10.10

Musikprogram för som passar finlandssvensk dans- och musiksmak. Dansbandet Susan Sonntag’s uppträder.

Norm. 10,-/person

Viking Line Club 8,-/person