Viking Grace – lite mer lyx

Få lite mer lyx i ditt liv och ta en semester i den vackra skärgården! Vi erbjuder dig ypperlig service och en vänlig personal, som tar hand om alla dina behov. Under dagskryssningen kan du glömma dina bekymmer och njuta lite mer med en lyxig hytt och en avkopplande spaupplevelse! 

Lite mer komfort

Njut av din resa ännu mer i en bekväm hytt! De trivsamma Premium- och Seaside Double-hytterna och de magnifika sviterna på Viking Grace har bekväma dubbelsängar och är gjorda för att du ska trivas – samtidigt som du beundrar den vackra skärgården. Detta är äkta lyx!

Lite mer avkoppling i spa

Koppla av i Viking Grace fantastiska Spa & Wellness på däck 11, med fantastisk utsikt över den vackraste skärgården i Östersjön. En av höjdpunkterna på resan är en skön behandling för maximal avkoppling. Vi använder italienska Comfort Zone-produkter av hög kvalitet vid behandlingarna.

Lite mer havsdelikatesser

Gillar du skaldjur? Beställ i förväg vår populära och läckra skaldjursplatå, som är fylld till brädden med hummer, ostron, havskräftor, kräftor, räkor och supergoda rökta musslor... Skaldjuren serveras med olika såser och färskt bröd. Mums! 

Pris 47 € / person

Lite mer gott kaffe

I restaurang Seamore kan du njuta av kaffevärldens hetaste nyhet: kaffe bryggt i Chemex-panna.

I kaffestunden ingår också söta och salta snacks.

Pris 22,50 € / person


Boka resa

Välkomstartiklar i hytten

Är det något eller någon du vill fira kan du beställa välkomstartiklar på förhand: gratulera jubilaren, överraska en vän eller bara ge resan en lyxig inledning!

Oscar à la Carte

Det klassiska köket med influenser från Skandinavien erbjuder sofistikerade kulinariska upplevelser ombord Viking Grace.