MS Amorella

M/S Amorella

Amorella trafikerar Åbo–Stockholm och avgår från Åbo varje morgon och är tillbaka i Åbo på morgonen nästa dag.

Andra fartyg på samma rutt: M/S Viking Grace

Amorellas frågesportsmåndagar

Frågesporten arrangeras varje måndag. Delta och du har chans att vinna en plats till finalkryssningen 11.12.2017. Huvudvinsten är en Lyxkryssning för två personer.

Amorellas bingotisdagar

Bingokryssningar och Onnenpallot-show med Janne Porkka. Vinstchanshen i Amorellas bingofinal två gånger om året är 7 000 €.

Amorellas dansonsdagar

​Höstens nyhet ombord M/S Amorella. Nu blir det dans till finska stjärnartister varje onsdag, precis som våra gäster önskat!

Ville Viking-söndagar på Amorella

Ville Viking är en glad skeppskatt, som hittar gärna på allt möjligt skoj både för sig själv och för barnen. Ville får ofta vänner på besök – häng du också med på ett kul fartygsäventyr!

Amorellas Trollerikrog

Simsalabim! I Trollerikrogen i Viking Buffet på Amorella kan du uppleva en trevlig måltid tillsammas med magiker som underhåller med trollerikonster.

Alltid ung

Älskar du 50- och 60-tals musik eller överlag konserter? Amorellas torsdagar fylls av prima temaartister.


Läs mer

Tidtabell tillsvidare

Åbo   Mariehamn/Långnäs
  Stockholm Fartyg
08.45 > 14.10 > 14.25 > 18.55 Amorella
07.35 < 03.20 * < 03.15 * < 20.00 Amorella

* Nattanlöp i Långnäs


Böcker är till för att läsas!

Ta med böcker som endast ligger i hyllan och samlar damm till Viking Grace eller Amorella, och lägg dem i bokbyteshyllan. Från hyllan kan du plocka med dig läsbart för t.ex. resan.

Viking Line-app

Med appen kan du bl.a. kolla butiksutbudet, skapa ditt kryssningsprogram, se öppettider och fartygskartan. Ombord fungerar också den sociala funktionen.