Restauranger

Åbo–Stockholm

The Buffet

En högklassig matupplevelse är ett signum för Viking Line. Vi har inlett ett långsiktigt samarbete med Svenska Kocklandslaget och Svenska Juniorkocklandslaget.

Food Garden

Du kan antingen beställa din måltid på traditionellt sätt till bordet eller välja bland delikatesser i Food Garden Table. Den mångsidiga menyn innehåller bl.a. en rad populära klassiker och ett läckert urval rätter från andra matkulturer.

Ella's Steakhouse och Tapas & Wine

I Ella's Steakhouse avspända miljö serverar vi både grillat, hönsvingar och olika hamburgare. Du behöver ingen bordsreservation så du kan ta dig en måltid precis då hungern är som värst. Mat- och sällskapsrestaurangen Tapas & Wine serverar kalla och varma tapas och sallader.

Amorellas Trollerikrog

Simsalabim! I Trollerikrogen i Viking Buffet på Amorella kan du uppleva en trevlig måltid tillsammas med magiker som underhåller med trollerikonster.

Sea Side Café

Fräscht och nybakat är konceptet som gäller i Sea Side Café oavsett om du tittar förbi för att äta något sött eller något mer matigt. Detta café finns på Rosella, Helsingforsfartygen och Amorella.

Pubar och barer

Alla serverar de goda drycker och bjuder på hög stämning när du än väljer att titta in.

Börja dagen med brunch – det bästa av frukost och lunch

På Amorellas rejäla brunch hittar du allt från doftande bröd och läckra bakverk, olika juicer, pålägg i långa rader, Janssons frestelse till grönsaksstavar och pannacotta. Kaffe och te ingår förstås, liksom ett glas med fartygets cava.

Brunchen dukas fram i restaurang Food Garden på lördagar fram till den 20.12.2017. Gäller inte 16–29.10.2017.

Förköp 18.50 € / ombord 19,50 €


The Buffet och Sjöfrukost

M/S Amorella
Åbo–Stockholm

Den behändiga allergenfunktionen gör att du enkelt hittar passande maträtter för dig.

Hamburgerveckor på Amorella 5.9–31.10

Det är dags att äta läckra hamburgare, även som efterrätt.


Läs mer

Skaldjursplatå

½ hummer, havskräftor, blåmusslor, krabbklor, färska och rökta räkor, chilimusslor och tillbehör.

Pris/person 47,-

Läs mer

Förmånligare på förhand

Om du bokar och betalar måltiderna på förhand så sparar du jämfört med priset ombord och garanterar din plats i restaurangen.

Frukost- och buffékuponger gäller som delbetalning i alla matrestauranger ombord.

Boka fönsterbord

Vill du säkra din plats vid fönsterbordet i vår à la carte-restaurang? Platsen kostar 3 €/person och förutsätter att du även köper en måltidskupong. Bokningar online eller via vår resetjänst.