M/S Gabriella

Gabriella avgår varannan kväll från Helsingfors till Stockholm. Efter en dags uppehåll i Stockholm är du åter i Helsingfors följande morgon.

Gabriella bjuder på aktiviteter och upplevelser för alla åldrar – från goda middagar och prisvärd taxfreeshopping till dans och underhållning som gör resan till den finska huvudstaden till en minnesvärd upplevelse. Andra fartyg på samma rutt: M/S Mariella

Nu är Gabriella ännu finare

Moderniseringen av fartygen på rutten Helsingfors–Stockholm inleddes för ett år sedan med dockningen av Mariella. I början av april 2016 blev det Gabriellas tur. Det är fartygets restaurangvärld som genomgick de största förändringarna under den omkring tre veckor långa dockningen – kom och njut av mat-, dryckes- och nöjesutbudet i hela åtta nya restauranger och barer!

Läs mer

Nya Comfort-hytter – Östersjöns bästa sängar

Gabriella kan efter dockningen bjuda på sammanlagt 50 bekväma hytter i Comfort-klassen. Förutom de populära hytterna med dubbelbädd för två personer, Inside Comfort Plus (B2T), får fartyget nya familjehytter för fyra personer, Comfort Family (B4F). Hytterna har en gedigen 160 centimeter bred dubbelbädd samt två pullman-sängar.

Comfort-hytterna finns i fören på däck 7 och 9, och de erbjuder, vid sidan av Östersjöns bekvämaste sängar, också på bland annat plattskärms-tv och hårtork.

Bekvämare Premium-hytter

Nästan fyrtio Seaside Premium-hytter (LXB) med fönster fick en ansiktslyftning, vilket innebär att de blev ännu bekvämare. Fartygets Seaside Premium Large-hytter (LXA) och sviter moderniserades redan tidigare i år.


Viking Line-app

Med appen kan du bl.a. kolla butiksutbudet, skapa ditt kryssningsprogram, se öppettider och fartygskartan. Ombord fungerar också den sociala funktionen.