Helsingfors–Tallinn

Med Viking XPRS reser du trivsamt och bekvämt, överfarten är både snabb och säker året runt. Vid sidan av Viking XPRS trafikerar snabba katamaranen Viking FSTR 10.4–22.10.2017. Resan med Viking FSTR tar under två timmar och det ryms 120 personbilar ombord. 

Tidtabeller H:fors–Tallinn

Helsingfors–Tallinn-seriebiljetter

  • 210,-/10 personbiljetter
  • 230,-/10 personbilbiljetter
    Bilens längd max. 5 och höjd max. 1,9 m

En seriebiljett berättigar för en enkelresa för en vuxen eller en personbil på rutten Helsingfors–Tallinn eller Tallinn–Helsingfors. För närvarande är biljetterna giltiga till 31.5.2018 utan undantag.

Seriebiljettshäftet kan bokas och betalas på förhand online eller köpas från Viking Lines terminaler i Helsingfors och Tallinn. Oanvända biljetter återlöses ej.
Bokningsinstruktioner

Lounge

Njut av båtresan i lugn och ro på Loungen.


Läs mer

Ta med den tekniska delen av ditt fordons registreringsbevis när du reser utomlands med bilen

Fr.o.m. 16.11.2015 är registreringsbevisen i Finland elektroniska. När du reser utomlands behöver du ändå med dig den tekniska delen av registreringsbeviset i pappersversion. Det får du från besiktningsstället eller Trafi.

Läs mer på Trafis sidor (underrubrik "Registreringsbevis")

Avbeställningsskydd

Lägg till vårt förmånliga avbeställningsskydd så får du 100% återbetalning på din bokning om du avbokar senast 24 h innan avresa. Inget läkarintyg krävs.

Förhandsbeställning av dryck

Fest på kommande? Nu kan du beställa drycker på förhand på alla våra fartyg! Det är förmånligare att beställa på förhand och inköpet levereras direkt till din bil.  Du kan även göra en Förhandsbeställning i online för rutten Helsingfors–Tallinn.

Läs mer


Ibland är det skönt att göra det enkelt för sig. Kolla Tilläggstjänster för bilresenärer för Late check-in och Pole position.

Viking FSTR

Viking Line svarar på Tallin–ruttens stora efterfråga genom att ta in ett nytt fartyg, Viking Faster, dvs. FSTR, under tiden 10.4–22.10. Nya fartyget är en katamaran som kör mellan Helsingfors och Tallinn på mindre än två timmar.

Läs mer

Evira rekommenderar:

Ta inte med vildsvinskött från Balticum.