Åland, restauranger

Pub Stallhagen

Närproduktion, miljö- och kvalitetsargument är alla mervärden som Stallhagen vill kommunicera effektivt och som uppskattas av den medvetne konsumenten. Med Stallhagen skall man få mera känsla och mera smak – helt enkelt mer öl för pengarna.

Viking Line Club-förmån: 10 % rabatt på ölprovning vid Pub Stallhagen på Åland. Förhandsboka ölprovningen per telefon +358 457 34 48 500.

Getavägen 196, Godby, www.stallhagen.com


Smakbyn

I Smakbyn i Kastelholm på Åland bjuder kocken Michael Björklund med personal på det goda i livet: god mat och dryck i kombination med en varm upplevelse. Här lagas rejäl mat från grunden baserad på lokala råvaror. De visar gärna sitt bränneri och här finns även konferensmöjligheter. I entrén hittar du gårdsbutiken Boden.

Viking Line Club-förmån: 10 % rabatt på 3-rätters middag från Fine Dining-menyn.

Slottsvägen 134, Kastelholm, www.smakbyn.ax


Svarta Katten kaffestuga

Svarta Katten följer trenden med LCHF, sockerfri och allergivänlig mat. De jobbar med färska och närproducerade råvaror för att ge dig en fantastisk smakupplevelse. Oavsett om du är sugen på en smaskig bakelse, en fräsch lunch eller om du behöver släcka törsten, så hittar du det här. Kolla in menyn på deras hemsida.

Viking Line Club-förmån: 10 % rabatt på hela cafésortimentet.

Norragatan 15, Mariehamn
www.svartakatten.ax