Helsingfors, restauranger

Cantina West

I centrum av Helsingfors bjuder på mexikanska smaker i en vackert inredd interiör. Upplev den roliga restaurangen och dess avslappnade stämning – och inte minst för den läckra maten!

Viking Line Club-förmån: 10 % rabatt på måltider för hela bordssällskapet max 4 personer och en flaska husets vin till specialpris 20 euro (normal pris 38 euro).

Kaserngatan 23, Helsingfors, www.cantinawest.net


Tony´s Deli

Tony's Deli är grundat av kärlek till det italienska köket. Den stämningsfulla restaurangen har allt som behövs för en italiensk middag. Restaurangen serverar delikatesser som lämpar sig såväl till fest som till vardagsmål.

Viking Line Club-förmån: 10 % rabatt på à la carte-portioner må–lö kl. 15–21. Ingen rabatt på alkoholprodukter. Max. 4 personer/Viking Line Club-kort.

Bulevarden 7, 00120 Helsingfors, www.tonysdeli.fi


Karl Johan

Restaurang Karljohan lagar klassiska och traditionella rätter. Husets vorschmack, övermogen oxbringa, kalvbräss och andra rätter på inälvor har under 30 år fått sina trogna vänner. Kunderna uppskattar de klassiska rätterna, som lagats med omsorg och också de säsongsvis varierande rätterna. Chosefri service och intim stämning kommer på köpet.

Viking Line Club-förmån: 15 % rabatt på À la carte-listans maträtter.
Gäller mån.–fre. kl. 17–22 och lör. kl. 14–22. Max. 4 personers sällskap/Viking Line Club-kort.

Georgsgatan 21, 00100 Helsingfors, www.karljohan.fi