Hotellipaketit

Viivy hieman pidempään matkalla ja varaa hotellipaketti. Siihen kuuluu risteily ja hotellimajoitus valitussa kohteessa.  Jos haluat varata useamman kuin kaksi hotelliyötä, ota yhteyttä myyntipalveluumme.

Hotellipaketit Virossa

Tunnelmallinen Tallinna on yksi Euroopan parhaiten säilyneistä keskiaikaisista kaupungeista. Virossa on myös useita kylpyläkohteita, joissa voit rentoutua ja hemmotella itseäsi.

Hotellipaketit Ruotsissa

Tukholma on vilkas kaupunki, joka tarjoaa monipuolista ohjelmaa risteilyvieraille. Ruotsissa sijaitsee ruusujen saari Gotlanti, jonka pääkaupunki on Visby. Kauttamme saat hotellimajoituksen myös useissa muissa kaupungeissa.

Hotellipaketit Ahvenanmaalla

Ahvenanmaa on huikaisevan kaunis ja rauhallinen saarivaltakunta, jonka upea luonto hurmaa matkailijat. Valikoimassamme on myös kylpylä- ja perhepaketteja.

 

Varaa mökki Ahvenanmaalta

Viking Linen kautta on vuokrattavana noin 250 mökkiä ympäri Ahvenanmaata. Mökit ovat moneen makuun ja hintaluokkaan sopivia. Voit valita mökin joko vilkkaasta mökkikylästä palvelujen äärellä tai yksittäisen mökin syrjäisemmältä seudulta.


Varaa matka

Majoituspulmia Tallinnassa?

Hotellit täynnä? Saavutko illalla Tallinnaan ja olet vailla yöpaikkaa? Viking XPRS:n aamuvuoron kyytiin pääsee valmiiksi jo puoliltaöin. Näin voit itse painua pehkuihin ja herätä aamulla Helsingistä. Jos ei nukuta, Club X ja Pub palvelevat. Voimassa joka päivä 17.6.–13.8.2017

HUOM.! Tulli on yöllä avoinna vain 10 min, joten alla mainituja aikoja on noudatettava!

Aikataulu:
- yöllä laivaan ma–la klo 00.10/su 22.45
- yöpyminen laivassa
- saapuminen Helsinkiin klo 10.30/10.40