Punaisten laivojen kelluvat hotellit

Hyödynnä meidän kelluvia hotelleja, jotta saat kaiken irti matkasta! Tallinnan reitillä voit nukkua matkalla Tallinnaan tai pitkän kaupunkipäivän jälkeen laivalla, ja Turussa voit yhdistää mm. vierailun Muumimaailmaan tai Tall Ships Race -tapahtumaan risteilyllä Viking Gracen kanssa. Riippumatta siitä, mitä valitset, saat hyvän yön unen!


Helsinki–Tallinna

Päivä Tallinnassa -matka Helsingistä, yö laivalla menomatkalla

Lähtö illalla, yöpyminen laivalla menomatkalla. Perillä on aikaa täysi päivä käydä vaikkapa lasten suosikkipaikassa Vembu-Tembumaassa, uudessa Energian Oivalluskeskuksessa tai hurmaavassa Kalamajassa.

Norm. alk. 77,-/B2P-hytti

Viking Line Club alk. 65,-/B2P-hytti

Päivä Tallinnassa, yöpyminen laivalla paluussa

Päivä Tallinnassa -matka Helsingistä, perillä on aikaa täysi päivä käydä vaikkapa kauneushoitolassa, taidemuseoissa tai oopperan päivänäytöksessä ja yöpyminen laivalla paluumatkalla,.

Norm. alk. 77,-/B2P-hytti

Viking Line Club alk. 65,-/B2P-hytti

Miniristeily Helsingistä

Helsinki–Tallinna-reitin Miniristeily on kuin tehty illanviettoon. Saat kaiken etkoista jatkoihin saman katon alla. Astu siis laivaan ja käännä keula kohti hauskanpitoa! Vihje! Hyödynnä Miniristeilyn edullisena hotelliyöpymisenä Helsingissä.

Vuorokauden risteily Turusta

Muumimaailmaan & Vuorokauden risteilylle Viking Gracella 2017

Yhdistä kaksi elämystä ja vietä kesän paras päivä perheen kanssa! Vieraile ensin Naantalin Muumimaailmassa ja nauti päivän päätteeksi ja myös seuraavana päivänä saariston kauneudesta, kun jatkat lomaasi Viking Gracella.


Lue lisää ja varaa matka


Etukäteen edullisemmin

Kun varaat ja maksat ateriasi etukäteen, saat ne edullisemmin kuin laivalta, ja varmistat samalla paikan ravintolassa.

Aamiais- ja buffetkupongit käyvät osamaksuvälineenä kaikissa laivan ruokaravintoloissa.