Takaisinmaksu

Jos olet maksanut matkasi suoraan Viking Linelle, voit anoa maksamasi rahasi takaisin täyttämällä alla olevan lomakkeen.

Viking Linelta varattu yksittäismatka tulee perua, muuttaa tai siirtää viimeistään 24 tuntia ennen lähtöä joko puhelimitse myyntipalvelussamme (puh 0600-41577) tai netissä osiossa Oma varaukseni. Takaisinmaksua tulee anoa 6 kk sisällä alkuperäisen matkan lähtöpäivästä.

Jotta voisit käyttää lomaketta, matkan pitää olla maksettu Viking Linelle pankkisi kautta (ei matkamyymälään tai matkatoimistoon).

Lippuja takaisin lunastettaessa tai maksua palautettaessa vähennetään varauksen kokonaishinnasta toimitusmaksuna 10 %, tai kuitenkin vähintään 10 euroa. Toimitusmaksua ei peritä, jos sinulla on peruutusturva, voit esittää lääkärintodistuksen, vaihdat ruokailun, hyttiluokan tai muun palvelun edullisemmaksi, tai jos matka vaihdetaan toiseen Viking Line -matkaan ilman takaisinmaksua (6 kuukauden aikana). Palvelumaksua, toimitusmaksua tai peruutusturvamaksua ei palauteta.

Jos varaus on maksettu kortilla, palautetaan maksu sille kortille, jolla maksu on suoritettu, sen jälkeen, kun olette lähettäneet takaisinmaksuanomuksen.

Takaisinmaksun näkyminen tililläsi voi viedä viisi pankkipäivää.

Takaisinmaksulomake  
   
Takaisinmaksun tiedot Vastaanottaja/saaja: *
 
  Tilinumero IBAN-muodossa: *
 
  BIC: *
 
  Summa: *
 
  Pankin arkistointitunnus:
 


Yhteystiedot Puhelinnumero:
 
  Sähköpostiosoite:
 


Varauksen tiedot Varausnumero: *
 
  Matkustuspäivä ja varauksen sisältö: *
 


Lisätiedot Maksun syy/Lisätietoja:
(Ilmoittakaa, jos lähetätte lääkärintodistuksen)