M/S Gabriella

Gabriella lähtee joka toinen ilta Helsingistä Tukholmaan. Seuraava päivä vietetään Tukholmassa ja Helsinkiin palataan seuraavana aamuna.

Gabriellalla risteily Tukholmaan taittuu viihteellisissä merkeissä ja tuo toivotun tauon arkeen. Upeista parvekehyteistään tunnetulla laivalla on luonnollisesti modernit kokous-, virkistys- sekä ravintolatilat. Muut laivat samalla retitillä: M/S Mariella

Entistä ehompi Gabriella

Gabriella suuntasi telakalle huhtikuun 2016 alussa. Noin kolmen viikon telakkakäynnin aikana suurin mullistus tapahtui laivan ravintolamaailmassa – tervetuloa nauttimaan peräti kahdeksan uuden ravintolan ja baarin ruoka-, juoma- ja viihdetarjonnasta!

Lue lisää

Uudet Comfort-hytit – Itämeren parhaat sängyt

Telakoinnin jälkeen Gabriellalla on yhteensä 50 mukavaa Comfort-luokan hyttiä. Suosittujen kahden hengen parivuoteellisten Inside Comfort Plus -hyttien (B2T) lisäksi laivalle saatiin uusia neljän hengen Inside Comfort Family -perhehyttejä (B4F), joissa on mukavan 160-senttisen parisängyn lisäksi kaksi pullman-vuodetta.

Comfort-hytit sijaitsevat 7. ja 9. kannen keulaosassa, ja hyttien varustukseen kuuluu Itämeren mukavimpien sänkyjen lisäksi mm. taulu-tv- ja hiustenkuivain.

Entistä mukavammat Premium-hytit

Telakkakäynnin aikana lähes neljäkymmentä ikkunallista Seaside Premium -hyttiä (LXB) sai mukavuutta lisäävän kasvojenkohotuksen. Jo aiemmin tänä vuonna modernimman ilmeen ovat saaneet myös aluksen Seaside Premium Large -hytit (LXA) ja sviitit.


Viking Line -sovellus

Selaa myymälävalikoimaa, rakenna oma risteilyohjelmasi, tarkista aukioloajat ja tutustu laivaan. Laivalla myös yhteisölliset toiminnot ovat käytettävissä.