Mariella uudistui 22.4.2015

Mariella palasi telakalta Landskronasta 22.4.2015. Silloin avasimme uudet ravintolat Plate ja Ocean Grill, kokoustilan Horizon sekä uudistetun yökerhon Club Mar:in. Lisäksi laiva sai yli sata uudistettua parivuoteellista hyttiä. 

Ocean Grill

Grilliruokiin panostava Ocean Grill -ravintola palvelee ilman pöytävarausta. Maukkaat grilliherkut valmistuvat ravintolan avokeittiössä.
Menu

Plate – Social Dining

Ennennäkemätön ravintolakonsepti Itämerellä! Ravintola Plate houkuttelee herkullisine makunautintoineen ja rennolla tyylillään. Ravintolan sisustus on harkittu pieniä yksityiskohtia myöten. Ruokailusta tulee yllätyksellinen elämys ja sosiaalinen tapahtuma hyvässä seurassa. 
Lue lisää

Hytit

Laivalla on nyt yli 100 uudistettua hyttiä, mm. n. 70 parivuoteellista Comfort-hyttiä, joissa maistuvat unet takaava muhkea 140 cm parivuode, TV ja WiFi.

Upea yökerho Club Mar

Mariellan viihdekeskus uudistettiin sisustuksesta äänentoistoon. Täällä viihdyt aikaisesta illasta pikkutunneille asti livebändien ja showesitysten tahdissa. Yökerhosta on myös upeat näköalat tähtitaivaalle ja merelle!

Kokoustila Horizon

Kokoustila Horizon 38 henkilölle, voidaan jakaa myös kahdeksi 19 henkilön tilaksi. Tilasta on upea merinäköala , ja sisustus on uusittu. Nyt tilassa on pitkä pöytämalli. Lisäksi Mariellalla on Itämeren suurin yhtenäinen 300 hengen nouseva auditorio, jonka voi myös jakaa kahdeksi 150 henkilön tilaksi.

PS4 Lounge ja KIDS-lastenhuone

Entinen Youth Lounge laajennettiin kahdeksi eri tilaksi: PS4 Lounge sekä KIDS-lastenhuone. PS4-Lounge on pelihuone, josta löytyy PlayStation 4 -pelikonsoleita. KIDS-lastenhuone on leikkihuone, jossa lapsille on järjestetty mahdollisuus leikkiin vuoden jokaisena päivänä.