m/s Viking Grace

M/S Viking Grace

Itämeren upein, vihreitä arvoja kunnioittava ja hiljaisin risteilyalus Viking Grace liikennöi iltalaivana reitillä Turku‒Tukholma. Lähtö päivittäin Turusta illalla ja paluu seuraavan päivän iltana.

Viking Gracen tanssiristeilyt

Viking Gracella tanssitaan alkuviikolla kotimaisten artistien ja orkestereiden seurassa.

Viking Grace Live – Pikkulauantai ja iso lauantai

Ykkösartistit ja -bändit livenä Itämeren upeimmalla estradilla Viking Gracella!

Viking Gracen bileristeilyt

Täydellinen bileristeily joka torstai Viking Gracella!

Aikataulu toistaiseksi

Turku

  Maarianhamina/Långnäs   Tukholma Laiva
20.55 > 01.05* > 01.10* > 06.30 Viking Grace
19.50 < 14.25 < 14.10 < 07.45 Viking Grace

* Poikkeaa yöllä Långnäsin satamaan

Häikäisevä sisustus

Aluksen suunnittelussa on korostettu ympäristöä säästäviä ratkaisuja sekä matkustamisen mukavuutta ja elämyksellisyyttä. Häikäisevät sisätilat on suunnitellut suomalainen sisustusarkkitehtitoimisto dSign Vertti Kivi & Co. Toimiston luova johtaja Vertti Kivi valittiin tammikuussa Vuoden 2011 Sisustusarkkitehdiksi.

Polttoaineena vähäpäästöinen LNG

Viking Grace käyttää ensimmäisenä matkustajalaivana maailmassa polttoaineenaan vähäpäästöistä nesteytettyä maakaasua (LNG). LNG:tä käytettäessä alus täyttää kaikki EU:ssa käsiteltävänä olevat uudet päästöjä koskevat määräykset.

Itämeren hiljaisin

Uuden äänenvaimennustekniikan ansiosta Viking Grace on liikenteessä erittäin hiljainen. Aluksen runko on hydrodynaamisesti optimoitu polttoaineenkulutuksen minimoimiseksi. Myös aallonmuodostus on mahdollisimman vähäinen, mikä on saaristossa liikennöitäessä erityisen tärkeää.


Artistihaku

Etsi artisteja laivan, kuukauden tai nimen perusteella.

Kirjat on tarkoitettu luettavaksi!

Jos sinulla on kotona kirjoja tyhjän panttina, tuo ne Viking Gracelle tai Amorellalle kirjanvaihtohyllyyn. Voit napata halutessasi uutta luettavaa vaikkapa matkan ajaksi.

Viking Line -sovellus

Selaa myymälävalikoimaa, rakenna oma risteilyohjelmasi, tarkista aukioloajat ja tutustu laivaan. Laivalla myös yhteisölliset toiminnot ovat käytettävissä.

Uusi Baltic Sea Clean Maritime Awards -palkinto M/S Viking Gracelle