M/S Viking Grace

Itämeren upein, vihreitä arvoja kunnioittava ja hiljaisin risteilyalus Viking Grace liikennöi iltalaivana reitillä Turku‒Tukholma. Lähtö päivittäin Turusta illalla ja paluu seuraavan päivän iltana.

Muut laivat samalla reitillä: M/S Amorella

Uusi roottoripurje tekee Viking Gracesta edelläkävijän

Viking Grace saa uuden roottoripurjeen myötä tuulta allensa. Sähkömoottorin pyörittämä putkilomainen roottoripurje tuottaa ilmapaine-eroilmiön, joka työntää alusta eteenpäin.

Laivojamme telakoidaan keskimäärin parin vuoden välein. Teknisen huollon lisäksi kehitämme aluksiamme muuttuvien trendien ja asiakkaiden toiveiden pohjalta. Viking Gracen tuoreimmat uudistukset.

Viking Gracen tanssiristeilyt

Viking Gracella tanssitaan alkuviikolla kotimaisten artistien ja orkestereiden seurassa. Sunnuntaisin ja maanantaisin tarjolla on perinteisempää tanssimusiikkia, tiistaisin ja keskiviikkoisin luvassa on enemmän iskelmää.

Viking Grace Live – Itämeren kovin keikka-areena

Perjantaisin ja lauantaisin käännetään Viking Gracella nupit kaakkoon kun lavalle nousevat Suomen tunnetuimmat artistit ja bändit.

Viking Gracen bileristeilyt

Viking Gracen torstain bileristeilyillä otetaan vauhtia viikonloppuun Itämeren parhaiden bilebändien ja dj-nimien voimin.

Vuorokauden nautintoristeily Viking Gracella

Nina lähti Turusta Vuorokauden risteilylle Viking Gracella ja nautti mm. hyvistä löylyistä Spa & Wellness -osastolla, jalkahieronnasta ja hyvästä ruuasta. Tule sinäkin!

Häikäisevä sisustus

Aluksen suunnittelussa on korostettu ympäristöä säästäviä ratkaisuja sekä matkustamisen mukavuutta ja elämyksellisyyttä. Häikäisevät sisätilat on suunnitellut suomalainen sisustusarkkitehtitoimisto dSign Vertti Kivi & Co. Toimiston luova johtaja Vertti Kivi valittiin tammikuussa Vuoden 2011 Sisustusarkkitehdiksi.

Polttoaineena vähäpäästöinen LNG

Viking Grace käyttää ensimmäisenä matkustajalaivana maailmassa polttoaineenaan vähäpäästöistä nesteytettyä maakaasua (LNG). LNG:tä käytettäessä alus täyttää kaikki EU:ssa käsiteltävänä olevat uudet päästöjä koskevat määräykset.

Itämeren hiljaisin

Uuden äänenvaimennustekniikan ansiosta Viking Grace on liikenteessä erittäin hiljainen. Aluksen runko on hydrodynaamisesti optimoitu polttoaineenkulutuksen minimoimiseksi. Myös aallonmuodostus on mahdollisimman vähäinen, mikä on saaristossa liikennöitäessä erityisen tärkeää.


Varaa matka

Viking Linen sovellus uudistui!

Viking Line -sovellus päivittyi entistä paremmaksi. Sovelluksella voi mm. hyödyntää kaikkia Viking Line Club -ominaisuuksia ja -etuja, selata Merimyymälöiden valikoimaa ja sovelluksen kautta saat yhteyden Viking Linen Wi-Fi-verkkoon yhdellä painikkeella ilman salasanaa ja käyttäjätunnusta.

Uusi Baltic Sea Clean Maritime Awards -palkinto M/S Viking Gracelle