Club Vogue

Suuri kaksikerroksinen yökerho Club Vogue sijaitsee M/S Viking Gracen peräosassa.  Kesäisin terassilla soitetaan päivisin lounge-musiikkia, iltaisin vuorossa on DJ ja bileet!

Tunnelmaa voidaan erilaisin valaistustehostein ja uusimman audiovisuaalisen tekniikan avulla muuttaa vuorokaudenaikojen mukaan.

Kannet 10 ja 11

Alemmassa kerroksessa juhlitaan

Club Voguen alempi kerros on "party zone", jonka tanssilattia on suurempi kuin muilla laivoillamme. 18 metriä pitkän baaritiskin ääressä voi nauttia kansainvälisestä drinkki- ja cocktailvalikoimasta. Yökerhon huomiota herättävimpiä yksityiskohtia on esiintymislavan takana oleva LED-seinä. Seinän avulla tunnelma saadaan nostettua aivan uudelle tasolle musiikkivideoiden ja muiden esitysten avulla. Myös muut ääni- ja valolaitteet ovat uusinta uutta.

Yläkerta

Päiväsaikaan Club Voguen yläkerta kannella 11 tarjoaa paikan leppoisaan yhdessäoloon tai työntekoon. Langattoman internetyhteyden lisäksi siellä on sähköpistokkeita tietokoneita varten. Kävijät voivat nauttia erilaisia kahveja, suolaista tai makeaa pikkupurtavaa ja tyylikkäitä drinkkejä. Myöhemmin illalla ja yöllä on tarjolla mm. wrapeja ja täytettyjä patonkeja. Yläkerroksesta on loistava näköala tanssilattialle ja orkesterilavalle.

Ikärajat laivalla

Laivojemme yökerhot/diskot/klubit ovat iltaisin tarkoitettu vain aikuisille. Päivällä ja alkuillasta myös lapset ja nuoret ovat tervetulleita.

Iltaisin pätevät seuraavat säännöt (paikallista aikaa):

Turku–Tukholma
Klo 00.00 jälkeen ikäraja on 18 vuotta sekä tanssilattialla että yökerhossa.

Show/artisti yökerhossa

Nuorille suunnatun shown tai tähtiartistin esiintyessä nuoret ovat tervetulleita ravintolaan vanhempien seurassa. Esityksen jälkeen ovat voimassa normaalit ikärajasäännöt.

Vanhemmat/holhoojat vastaavat alaikäisistä matkustajista.
Säännöt ovat myös voimassa vanhempien seurassa oleville lapsille sekä nuorille.


Varaa matka

Esiintyjät ja artistit Punaisilla laivoilla

Tarkista, millä laivalla ja milloin suosikkiartistisi esiintyy tai jo valitun lähtösi viihde. Valitse joko artisti artistihausta tai laiva ja kuukausi, jos haluat nähdä tietyn lähdön tarjonnan.