Leikkihuoneet

M/S Viking Grace tarjoaa lapsille paljon ohjelmaa ja leikkejä, aikaisempia klassikoita ja uusia tuttavuuksia.

Jotta jokaiselle olisi tarjolla juuri oikeanlaista riemua, perheen pienemmille ja isommille lapsille on erilliset tilat ja välillä myös erillistä ohjelmaa, mutta samalla koko perheelle löytyy yhteistäkin puuhaa. Hauskoja hetkiä vietetään esimerkiksi karaoken, limbon, kasvomaalauksen, lastendiskon ja bingon merkeissä.

Pienempien lasten leikkihuone kannella 10 (suositusikä 0-6 v.)
Täällä on helppoa viettää pidempikin tovi: lasten kestosuosikki, pallomeri on M/S Viking Gracella varustettu kiipeilymahdollisuuksilla. Kaikki on kuitenkin suunniteltu lapsille mahdollisimman turvalliseksi, jotta vältytään vahingoilta. Perheen ihan pienimmille on tarjolla oma ryömimiskulmaus, ja vanhemmille löytyy paljon istumapaikkoja niin leikkialueen sisä- kuin ulkopuoleltakin.

Isompien lasten leikkihuone kannella 11 (suositusikä 6-12 v.)
Hiukan isommille lapsille tarkoitetulla hauskalla osastolla ei tekeminen lopu kesken. Siellä voi pelata haluamiaan pelejä tai hauskuuttaa itseään ja muita tivoleista tutuilla hassuilla peileillä. Eikä sovi unohtaa Xbox- konsoleita, kosketusnäyttöä, filmejä, kirjoja, lehtiä ja lautapelejä, jotka kaikki ovat lasten käytössä.

Kesän ohjelma
Kesällä konferenssiosasto sulkee ovensa ja muuntautuu lasten maailmaksi. Hyppylinnat ja muut aktiviteetit toivottavat kesälomalaiset tervetulleeksi aalloille.

Teens - teinien mesta kannella 9
Microsoftin sponsoroima teinien oma viihdemaailma puolestaan tarjoaa musiikkia, pelejä, tietokilpailuja ja internetin käyttöön.


Varaa matka

Varaa matka