Spa Viking Grace

Viking Grace Spa & Wellness

M/S Viking Gracen kannen 11 kylpylästä on upeat näkymät Itämeren kauneimpaan saaristoon. Valittavana on myös useita korkealuokkaisilla tuotteilla tehtäviä hoitoja.

Miehille ja naisille on erilliset saunat sekä suihku- ja pukeutumistilat, joissa on myös peseytymistuotteet. Vierailunne ajaksi saatte käyttöönne kylpytakin ja -pyyhkeen sekä lukollisen kaapin. Lapset ovat myös tervetulleita kylpyläosastollemme aikuisen seurassa (lapsille ei ole omaa uima-/kahluuallasta). 15 vuotta täyttäneet ovat tervetulleita osastollemme myös ilman omaa valvojaa.

Lastenvaunuja ei valitettavasti voi tuoda pukuhuoneisiin eikä allasalueelle. Vaunut voi kuitenkin mahdollisuuksien mukaan jättää spa-tiloihin.


Erilaisia saunoja ja lumiluola

Spa-osastolla on kaksi suurta poreallasta, joista on upeat näkymät merelle. Tavallisen saunan lisäksi tarjolla on myös yrttisauna, ja saunomisen jälkeen on mukava vilvoitella lumiluolassa, jossa lämpötila on aina pakkasen puolella.


Hoitosarja

Hoitosarjamme on perinteikäs ja ylellinen saksalainen BABOR. Henkilökunta auttaa myös valitsemaan oikeat tuotteet kotikäyttöön.


VIP-saunatilat omaan käyttöön

Spa-osastolla on kaksi yksityiskäyttöön varattavaa kuuden hengen VIP-saunatilaa, joissa on oma sauna ja poreallas. VIP-tilojen vuokra oikeuttaa sisäänpääsyyn koko osastolle, myös yrttisaunaan ja lumiluolaan.

VIP-saunatila Ocean 2 tuntia 190,-
Hintaan sisältyy oma poreallas ja sauna sekä sisäänpääsymaksu 6 henkilölle. Henkilöt 7–8 lisämaksusta 24,-/hlö.

VIP-saunatila Grace 2 tuntia 240,-
Hintaan sisältyy oma poreallas ja merinäköalalla varustettu sauna, sisäänpääsymaksu 6 henkilölle sekä pullo kuohuviiniä. Tilassa on oma wc. Henkilöt 7–8 lisämaksusta 24,-/hlö.


Samppanjaa vai smoothie?

Hoidon jälkeen voit rentoutua kylpyläosaston baarissa nauttimalla lasillisen samppanjaa, hyvää viiniä tai raikkaan smoothien. Baarista saa myös makeaa ja suolaista purtavaa.


Aukioloajat ja varaukset

Kokonaisaika 2 tuntia (1,5 h kylpylän puolella + 0,5 h suihkussa/pukuhuoneessa). Huomioithan, että ylimenevästä ajasta veloitetaan erikseen.

Kylpyläosasto on avoinna klo 09.00–23.00 Suomen aikaa. 
Kylpyvarausvuorot alkavat:
klo 10.00, 12.00, 14.00, 16.00, 18.00, 20.00 ja 21.00 Suomen aikaa.

Sisäänpääsyn ja hoidot voi varata paikan päällä spassa samalle päivälle (varaustilanteen mukaan) tai ennakkoon myyntipalvelusta tai online-ohjelmasta. Suosittelemme ennakkovarausta.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.


Varaa matka

Varaa matka

Viking Grace Spa & Wellness

Sisäänpääsy:

  • 24,- Aikuinen
  • 15,- Lapset 14–17 v
  • 10,- Lapset 3–13 v
  • Lapset alle 3 v ilmaiseksi (vesivaippa tarvitaan)

Kokonaisaika 2 tuntia (1,5 h kylpylän puolella + 0,5 h suihkussa/pukuhuoneessa).

Huomioithan, että ylimenevästä ajasta veloitetaan erikseen.

Vapaa sisäänpääsy Spa & Wellness -osastolle 45–50 minuutin hoidon yhteydessä. 

Eläkeläisalennus

20 % alennusta Viking Gracen Spa & Wellness -kylpyläosaston sisäänpääsystä (norm. hinta 24 €). Alennus on voimassa joka päivä.

Jos haluat hyödyntää alennuksen, älä varaa sisäänpääsyä ennakkoon, vaan tule suoraan Spa & Wellness -osastolle. Alennus annetaan paikan päällä, niin kauan kuin paikkoja riittää. Tarjous on voimassa 31.12.2019 asti.

BABOR-hoitosarja

Kokonaisvaltaista kauneutta, jossa luonto kohtaa tieteen. Spa-osastojemme uusi hoitosarja on ylellinen ja huippulaadukas saksalainen BABOR. BABOR tunnetaan ja on palkittu tieteellisestä tutkimus- ja kehitystyöstään. BABORin laboratoriossa Aachenissa luonnon omat ainesosat kuten kasviperäiset kantasolut muuttuvat tehoaineiksi. Hoitovalikoimamme on tarkoitettu sekä naisille että miehille.

Viking Line, myyntipalvelu

Puh. 0600 41577

Arkisin klo 8.00–20.00
La-su klo 9.00–18.00

2,01 €/puhelu + pvm

Vuorokauden nautintoristeily Viking Gracella

Nina lähti Turusta Vuorokauden risteilylle Viking Gracella ja nautti mm. hyvistä löylyistä Spa & Wellness -osastolla, jalkahieronnasta ja hyvästä ruuasta. Tule sinäkin!