• Miltä hytissä näyttää? Entä ravintolassa tai yleisissä tiloissa? Tee virtuaalikierros laivassa 360 asteen kuvien avulla.

    Astu laivaan

M/S Viking XPRS

Viking XPRS liikennöi päivittäin reitillä Helsinki‒Tallinna. Alus vie sinut kahdesti päivässä keskustasta keskustaan ja tarjoaa parhaat puitteet niin päiväristeilylle, reittimatkalle, kokousmatkalle kuin shoppailuun ja herkutteluun.

Viking XPRS on suunniteltu varta vasten Suomenlahden liikenteeseen ja sillä pääset Viroon nopeasti ja vaivattomasti.

Laivojamme telakoidaan keskimäärin parin vuoden välein. Teknisen huollon lisäksi kehitämme aluksiamme muuttuvien trendien ja asiakkaiden toiveiden pohjalta. Viking XPRS:n tuoreimmat uudistukset.

Viking XPRS – mukavin meritie Tallinnaan jo 10 vuotta

Viking XPRS suuntasi neitsytmatkalleen huhtikuussa 2008. Sittemmin se on kuljettanut yli 17 milj. matkustajaa huvin ja työn merkeissä, arkena ja juhlana. Voi huoletta sanoa, että Viking XPRS:stä on muodostunut silta Suomenlahden yli. Vuosien varrelle mahtuu paljon muistoja, kokemuksia ja kohtaamisia.


Varaa matka

Erikois- ja bilelähdöt joka makuun

Tallinnan-reitin Viking XPRS on tunnettu hyvästä viihteestään ja erikoislähdöistään, ja varsinkin perjantaisin ja lauantaisin bilebändi ja DJ:t nostavat tunnelman kattoon. Viking XPRS:n ClubX, Viking's Inn -pubi ja ravintola Red Rose tarjoavat tanssia ja viihdettä aamupäivästä illan pikkutunneille asti.

Ruoka ja juoma M/S Viking XPRS:llä

Ravintolamme tarjoavat korkealuokkaisia, mutta kohtuuhintaisia makuelämyksiä.