Viking Linen laivoja uudistetetaan

Amorella ja Viking Grace vierailivat alkuvuodesta 2016 telakalla, Gabriellan vuoro oli huhtikuussa. Tammikuussa 2017 oli Viking XPRS:n vuoro.

Turvallisuuden ylläpitämisen ja normaalin kunnossapidon lisäksi laivoilla toteutettiin useita parannuksia ja uudistuksia, muun muassa entistä viihtyisämpiä hyttejä, monipuolisempi ravintolatarjonta ja uudistunut spaosasto.

Mukavin meritie Tallinnaan – koe uudistunut Viking XPRS

Helsinki–Tallinna-reitillä liikennöivä Viking XPRS uudistuu tammikuun telakoinnin aikana. Muutostöiden jälkeen taitat meritien Tallinnaan entistä mukavammin. Uudistuslistalla ovat mm. yökerho, uudelta nimeltään Club X, Merimyymälä, Bistro Buffet -ravintola ja Robert’s Coffee. Lisäksi kokoustilojen tekniikkaa uusitaan ja sisustusta päivitetään.

Lue lisää

Gabriella, Helsinki–Tukholma

Telakalla 3.4.–20.4.2016

Entistä ehompi Gabriella

Gabriella suuntasi telakalle huhtikuun 2016 alussa. Noin kolmen viikon telakkakäynnin aikana suurin mullistus tapahtui laivan ravintolamaailmassa – tervetuloa nauttimaan peräti kahdeksan uuden ravintolan ja baarin ruoka-, juoma- ja viihdetarjonnasta!

Lue lisää

Amorella, Turku–Tukholma

Telakalla 27.1.–10.2.2016

Uudistukset

Yleisilmeen kohentamisen lisäksi laivan yökerhoon rakennettiin näyttävä led-seinä ja yökerhon sisustus uudistettiin kokonaan. Myös kahvilan ruokatarjoilua on kehitetty. 37 hyttiä uusittiin asiakkaiden toiveita vastaaviksi, niihin laitettiin 140 cm leveät parivuoteet mukavine patjoineen. Ravintola-arkadilla uusittiin mm. lattiat, seinät ja kalusteet.

Viking Grace, Turku–Tukholma

Telakalla 18.1.–25.1.2016

Uudistukset

Kolmisen vuotta liikennöinyt lippulaiva-alus on ehtinyt ihastuttaa matkustajia erityisesti ylellisellä spa-osastollaan, jota parannettiin nyt entisestään. Viking Gracelle rakennettiin muun muassa uusi isompi sauna ja yksityiskäyttöön varattava VIP-sauna sekä entistä pitävämpi lattia ja uusia hoitohuoneita. Lisäksi kokousosaston ilmettä uusittiin. Kodikkaan Retro Bar & Dancing -ravintolan tanssilavaa siirrettiin, jotta siellä mahtuu pyörähtelemään paremmin. Tax-free-myymälän vieressä sijaitsevan Teens-huoneen sisustus uusittiin lattiasta kattoon, ja sinne tuotiin uusia pelejä. Shopping World -myymälään rakennettiin oma osastonsa uuden Rituals-tuotemerkin kauneudenhoitotuotteille.

Uutta Mariellalla

Mariellaa remontoitiin telakalla 2015. Siellä rakennettiin mm. uudet ravintolakonseptit ja uudistettiin n. 100 hyttiä sekä yökerho.

Lue lisää