Entistä ehompi Gabriella

Vuosi sitten Mariellalta alkaneet Helsinki–Tukholma-reitin uudistukset saivat jatkoa, kun Gabriella suuntasi telakalle huhtikuun 2016 alussa. Noin kolmen viikon telakkakäynnin aikana suurin mullistus tapahtui laivan ravintolamaailmassa – tervetuloa nauttimaan peräti kahdeksan uuden ravintolan ja baarin ruoka-, juoma- ja viihdetarjonnasta!

Uuden ravintolamaailman lisäksi laivalla uudistettiin lähes sata hyttiä, ja uutuutena luvassa on mukavia neljän hengen perhehyttejä Comfort-luokassa. Uutta on tiedossa myös shoppailun ja hemmotteluhoitojen ystäville sekä tietysti pikkumatruuseille. Tutustu uudistuksiin tarkemmin alla.

Hintakalenteri

Katso päivän normaalihinta tai Viking Line Club -hinta. Hinnat koskevat etukäteen varattuja matkoja ja vaihtelevat varaustilanteen mukaan.

Uudet Comfort-hytit – Itämeren parhaat sängyt

Telakoinnin jälkeen Gabriellalla on yhteensä 50 mukavaa Comfort-luokan hyttiä. Suosittujen kahden hengen parivuoteellisten Inside Comfort Plus -hyttien (B2T) lisäksi laivalle saatiin uusia neljän hengen Inside Comfort Family -perhehyttejä (B4F), joissa on mukavan 160-senttisen parisängyn lisäksi kaksi pullman-vuodetta.

Comfort-hytit sijaitsevat 7. ja 9. kannen keulaosassa, ja hyttien varustukseen kuuluu Itämeren mukavimpien sänkyjen lisäksi mm. taulu-tv- ja hiustenkuivain.

Entistä mukavammat Premium-hytit

Telakkakäynnin aikana lähes neljäkymmentä ikkunallista Seaside Premium -hyttiä (LXB) sai mukavuutta lisäävän kasvojenkohotuksen. Jo aiemmin tänä vuonna modernimman ilmeen ovat saaneet myös aluksen Seaside Premium Large -hytit (LXA) ja sviitit.

Shoppailijan taivas – Tax-free-myymälä

Merimatka on totta kai myös shoppailumatka! Telakkakäynnin aikana 7. kannen tax-free-myymälä laitettiin kokonaan uuteen uskoon niin järjestyksen kuin ulkonäön osalta. Risteilijöiden toiveiden mukaisesti muoti ja lifestyle-tuotteet saavat nyt entistä enemmän hyllymetrejä.

Huippumerkit merellä – Pop-up Shop

Tax-free-myymälää vastapäätä avattiin uusi Pop-up Shop, jossa pääset shoppailemaan kausittain vaihtuvia muodin ja lifestylen huippumerkkien tuotteita. Juuri nyt shopissa on laadukas valikoima lastenvaatteita ja leluja muun muassa Mololta, Legolta ja Lundmyriltä – mukavin merihinnoin totta kai.

Gabriellan uusi ravintolamaailma – 8 uutta ruoka- ja viihderavintolaa

Yöeläjille – CLUB MAR

Lattiasta kattoon uudistuva viihdekeskus kannella 8 sai nimekseen Club Mar. Kansainvälistä tunnelmaa henkivässä yökerhossa pääset nauttimaan monipuolisesta viihteestä – ja pöytiintarjoilusta. Juomavalikoimaan kuuluu muun muassa moderneja cocktaileja ja laaja viinivalikoima. Pientä jännitystä kaipaaville suosittelemme istahtamista casino-pöydän ääreen. Yökerhosta pääsee suoraan portaita pitkin yläkerran Upstairs Pub -ravintolaan. Tervetuloa viihtymään!

Viinilasilliselle – WINE BAR

Aloita risteilysi lasillisella kuohuvaa ja merimaisemia ja ravintola-arkadin kuhinaa ihaillen! Food Garden - ja Bistrotek-ravintolan tuntumaan kannelle 8 avattu uusi viinibaari tarjoaa laajan valikoiman viinejä, kuohuviinejä ja samppanjoita. Viineihin tutustuminen käy mukavasti maisteluannosten avulla – ja suosikkisi voit ostaa mukaan kotiinviemisiksi.

Oluen ja musiikin ystäville – UPSTAIRS PUB

Kannella 9, Club Marin yläkerrassa sijaitseva Upstairs Pub on toinen laivan viihde-estradeista. Juomavalikoimaan kuuluu muun muassa laaja valikoima pienpanimoiden oluita. Pubissa on myös pieni juomamyymälä ja mahdollisuus järjestää juomien maistelutilaisuuksia. Kahdessa tasossa sijaitsevan pubin ylempään kerrokseen tulee tupakointitilat.

Alkuillasta pubin rennosta tunnelmasta pitävät huolen trubaduuri ja karaoke, mutta yötä kohti meno kiihtyy ja paikka muuttuu klubiksi DJ:n johdolla.

Rentoon oleskeluun – LIVING ROOM

Nimensä mukaisesti olohuonemaisen Living Roomin avainsanoja ovat tasokkaat juomat ja henkilökohtainen palvelu. Varsinaista baaritiskiä ei ole, vaan juomat tarjoillaan pöytiin. Tervetuloa nauttimaan aperitiivit ennen ruokailua tai jatkamaan iltaa rauhallisemmissa merkeissä.

Kannella 8 sijaitseva Living Room sopii erinomaisesti ryhmille esimerkiksi tasting-tilaisuutta tai tutustumishetkeä varten. Kysy lisää ja varaa Kokous- ja ryhmämyyntipalvelustamme.

Ainutlaatuinen makuelämys – NO NAME

Skandinaavisen vaalein sävyin ja luonnonläheisin yksityiskohdin maustettu No Name on nimeään myöten huomiota herättävä ravintola. Ravintolassa tarjotaan 7 ja 9 ruokalajin maistelumenuita, joiden avainsanoja ovat puhtaat perusmaut ja laadukkaat raaka-aineet – yksinkertaista mutta maukasta. Tervetuloa elämykselliselle illalliselle kannelle 8!

Viime vuonna avatun ja suursuosion saavuttaneen Mariellan Plate-ravintolan ja nyt Gabriellalla avatun No Namen myötä molempia Helsinki–Tukholma-reitin laivoja yhdistää Itämerellä ainutlaatuinen, maistelumenuita tarjoileva ravintolakonsepti.

Nimensä makuinen – GRILL

Uuden ja rennon grilliravintolan avokeittiössä valmistetaan maukkaita grilliherkkuja. Tarjolla on pihvien ja hampurilaisten lisäksi aina myös kala- ja kasvisvaihtoehto. Poikkea syömään nälän yllättäessä Grilliin kannelle 8 – pöytävarausta ei tarvita!

Meren antimia – BISTROTEK

Kannella 8 sijaitseva Bistrotek on merenherkkujen keidas, jossa merihenkisyyttä korostavat niin listalla olevat äyriäisherkut kuin ikkunapöydistä avautuvat merimaisemat. Annokset on suunniteltu jaettaviksi pöytäseurueen kesken, ja Bistrotekissa voit nauttia myös naapuriravintola Food Gardenin runsaan äyriäisvadin herkuista.

Kahvitauon paikka – COFFEE & JOY

Uudessa, trendikkään viihtyisässä Coffee & Joy -kahvilassa kannella 7 nautit kiireettömästi kupin kahvia. Kahvin seuraksi on tarjolla herkullisia itse tehtyjä voileipiä sekä tietysti monenlaisia vastaleivottuja herkkuja. Tarjolla on totta kai myös erikoiskahveja.

Kissamaisen kiva merimatka

Pikkumatruusien uusi valtakunta, Kids-leikkihuone, avasi ovensa uuden Coffee & Joy -kahvilan naapurissa kannella 7. Tervetuloa polskimaan pallomereen ja leikkimään leikinohjaajan johdolla.

Tervetuloa hemmoteltavaksi!

Suosittuja kauneus- ja hemmotteluhoitoja tarjoava Travel Spa sai kokonaan uudet, tyylikkäät hoitohuoneet sauna- ja allasosaston yhteyteen kannelle 6. Tiesithän, että Travel Span asiakkaana saat ilmaisen sisäänpääsyn sauna- ja allasosastolle!