Vuorokauden risteily Turusta uudistuneella Viking Gracella

Viking Grace on palannut liikenteeseen uusittuna! Tervetuloa tutustumaan entistä ehompaan laivaan.

Viking Gracen vuorokauden risteilyt Turusta ovat täynnä shoppailua, herkuttelua ja huvittelua. Vietä ainutlaatuinen ilta tanssin ja viihteen pyörteissä.

Hintaan sisältyy

  • Vuorokauden miniristeily Turusta 1–4 henkilölle samassa hytissä Viking Gracen iltalähdöllä

Hintakalenteri

Katso päivän normaalihinta tai Viking Club -hinta. Hinnat koskevat etukäteen varattuja matkoja ja vaihtelevat varaustilanteen mukaan.

Viking Grace, Turku–Tukholma

Telakalla 18.1.–25.1.2016

Uudistukset

Kolmisen vuotta liikennöinyt lippulaiva-alus on ehtinyt ihastuttaa matkustajia erityisesti ylellisellä spa-osastollaan, jota parannettiin nyt entisestään. Viking Gracelle rakennettiin muun muassa uusi isompi sauna ja yksityiskäyttöön varattava VIP-sauna sekä entistä pitävämpi lattia ja uusia hoitohuoneita. Lisäksi kokousosaston ilmettä uusittiin. Kodikkaan Retro Bar & Dancing -ravintolan tanssilavaa siirrettiin, jotta siellä mahtuu pyörähtelemään paremmin. Tax-free-myymälän vieressä sijaitsevan Teens-huoneen sisustus uusittiin lattiasta kattoon, ja sinne tuotiin uusia pelejä. Shopping World -myymälään rakennettiin oma osastonsa uuden Rituals-tuotemerkin kauneudenhoitotuotteille.

Viking Line -sovellus

Selaa myymälävalikoimaa, rakenna oma risteilyohjelmasi, tarkista aukioloajat ja tutustu laivaan. Laivalla myös yhteisölliset toiminnot ovat käytettävissä.

Aikataulu toistaiseksi

Turku

  Maarianhamina/Långnäs   Tukholma Laiva
20.55 > 01.05* > 01.10* > 06.30 Viking Grace
19.50 < 14.25 < 14.10 < 07.45 Viking Grace

* Poikkeaa yöllä Långnäsin satamaan

Maksu 30 vrk ennen matkaa, tai välittömästi, jos matka alkaa jo aiemmin. Maksamattomat varaukset perutaan. Maksa kätevästi online.

Muut palvelut normaalin hinnaston mukaan. Koskee vain uusia varauksia, ei ryhmiä. Paikkoja rajoitetusti. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Viking Line Clubin hintoja ja etuja käytettäessä on jäsenen matkustettava mukana.  Jäsenehdot