Palvelut Viking FSTR:llä

Laivan lounge-tilassa on maisemaikkuna ja erillisiä tuoleja ja sohvaryhmiä, joissa on mukava matkustaa tai tehdä töitä matkan aikana. Sohvaryhmät sopivat myös pienille ryhmille ja kaveriporukoille seurusteluun.

Aamuvuoro
Aamun klo 8.00 vuorolla Club Loungessa on tarjolla aamiainen ja kuplivaa kuohujuomaa

Päivä-, iltapäivä- ja iltavuorot
Muilla vuoroilla tarjoillaan lämmin ateria sekä olutta ja puna- tai valkoviiniä.

Muita juomia voi ostaa erikseen baarista.

  • 25,00 €/hlö Viking Line Clubin jäsenille
  • 30,00 €/hlö (normaalihinta) 


Lisää pääsy Club Loungeen varausvaiheessa 3. LAIVALLA. 

Laivan kahvilassa on tarjolla pikkupurtavaa sekä helpotusta isompaankin nälkään.

Tilaa aamiaistarjotin ennakkoon
Voit tilata aamiaistarjottimen ennakkoon aamun klo 8.00 vuorolle. Aamiaispaketti sisältää mm. sämpylän, mehun, jogurtin ja kahvia tai teetä.

  • 10,50 €/hlö (aikuiset ja lapset)

Tilaa ateria ennakkoon
Muilla laivan vuoroilla kahvilassa tarjoillaan pikkupurtavan lisäksi myös lämmin ateria. Voit tilata myös päivä- ja iltavuoroille aterian ennakkoon. Valittavanasi on kahvilan vaihtoehdoista päivän liha-, kala- tai kasvisruoka (sis. 0,5 l vesipullo). Lisäksi muita juomia voi ostaa erikseen.

  • 10,50 €/aikuinen ja lapset 12 v alkaen (laivalla 11,50 €)
  • 7,00 €/lapset 0–11 v (laivalla 8,00 €)

Laivan kahvilan läheisyydessä sijaitsee myös matkatavaroiden säilytyshuone.

Laivan alemmalla matkustajakannella sijaitsevassa myymälässä voit shoppailla matkan aikana eri suosikkimerkkien tuotteita. Valikoimissa on juomia, kosmetiikkaa ja makeisia.

Voit myös tehdä kätevän Ennakkotilauksen jo kotona ennen matkaa. Tutustu tarkemmin Ennakkotilaukseen osoitteessa preorder.vikingline.com.

Laivan sisääntuloaulan vieressä sijaitsee noin 50-paikkainen baari, jonka rennossa tunnelmassa matka sujuu mukavasti istuen sohvaryhmissä ja nojatuoleilla nauttien esimerkiksi juomavalikoimasta.

Muuta

  • Liikuntarajoitteisille ja -esteisille suosittelemme Tallinnan-reitillä matkustamista Viking XPRS:llä. Viking FSTR:lle ovat tervetulleita kaikki matkustajat, mutta huomioithan matkaa suunnitellessasi, että etenkin sähköpyörätuolilla liikkuminen Viking FSTR:llä on haasteellista. Laivalla on käytössä ainoastaan tuolihissi, joten pyörätuolit ym. apuvälineet on avustajan kannettava toiseen kerrokseen.
  • Laivan autokannelle mahtuu 120 henkilöautoa. Alus lastataan ja puretaan peräosasta. Autokannen etuosasta on yhteys matkustajakansien sisääntuloauloihin.
  • Lemmikkejä Viking FSTR:lle mahtuu rajoitettu määrä.
  • Tupakointi laivalla on sallittu ainoastaan laivan ulkokannen tupakointialueella aluksen ylemmällä matkustajakannella.