Varaa matka

Reittimatkat

Reittimatka on paras vaihtoehto, kun haluat matkustaa Viroon, Ruotsiin tai Ahvenanmaalle nopeasti ja mukavasti. Voit lisätä varaukseesi hyttejäaterioita ja autopaikkoja. Valitset itse, kuinka kauan viivyt maissa. Muista lisätä hotelliyöpymiset varaukseesi. 

Reittimatka on laivamatka yhteen tai toiseen suuntaan. Se eroaa risteilystä, jolla meno- ja paluumatka tehdään samalla laivalla. 

Helsinki–Ahvenanmaa–Tukholma

Jos olet lähdössä auton kanssa eteenpäin, satamastamme pääset nopeasti moottoritielle.

Helsinki–Tallinna

Valitse mukavin meritie Tallinnaan! Viihtyisä ja moderni Viking XPRS vie sinut nopeasti ja mukavasti Suomenlahden yli ympäri vuoden.

Turku–Ahvenanmaa–Tukholma

Nopea ja sujuva merireitti Ahvenanmaalle ja Ruotsiin. Päivävuoroilla matkustat vieläkin edullisemmin.

Autopaketit kaikilla reiteillä

Kurvaa auto laivaan ja aloita matkasi merellisissä tunnelmissa. Matkalla on aikaa rentoutua, syödä hyvin ja vaikka käydä läpi tulevan autoloman reitti ja kohteet.

Autoilijan lisäpalvelut

Kun ostat Viime hetken lähtöselvityksen, tulee auton olla lähtöselvitetty 15 minuuttia ennen lähtöä (Tallinnaan 20 min). Paalupaikan ostaneet automatkustajat ajavat ulos laivasta ensimmäisten joukossa.

Yhteydet Eurooppaan

Jatkatko Gotlantiin, Tanskaan tai kauemmas Saksaan? Varaa jatkoyhteydet kätevästi Viking Linen laivamatkan yhteydessä.

Ajoneuvon rekisteröintitodistuksen tekninen osa mukaan

16.11.2015 alkaen ajoneuvojen rekisteröintitodistukset Suomessa ovat sähköisiä. Ulkomaille ja Ahvenanmaalle matkustaessasi tarvitset kuitenkin edelleen mukaasi paperisen rekisteröintitodistuksen teknisen osan. Sen saat katsastustoimipaikasta tai Trafilta.  Lue lisää Trafin sivuilta