Varaa matka

Aina on paras aika risteilylle

Parhaiden elämysten ei tarvitse olla hankalia tavoittaa. Punaiset laivat ovat ikkuna lukemattomiin iloisiin hetkiin aivan lähellä arkeasi.

Jos haluat viettää pidempään kohteessa, valitse hotellipaketti Viroon, Ruotsiin tai Ahvenanmaalle.

Valitse mieleisesi:

Helsinki–Tukholma-risteilyt | Helsinki–Tallinna-risteilyt | Risteilyt Turusta


Helsinki–Tukholma-risteily

Lähtö joka ilta vuoropäivin upeasti uudistuneilla Mariellalla tai Gabriellalla. Seuraava päivä vietetään Tukholmassa, jossa on paljon tekemistä ja näkemistä kaikenikäisille.

Viking Line Club esim. 27,-/B4-hytti

Norm. esim. 55,-/B4-hytti

Päiväristeily Tallinnaan

Viking XPRS:n Päiväristeily on lähiliikennettä lahden yli parhaimmillaan! Hyppää laivaan ja olet Tallinnassa ennen kuin huomaatkaan. Perillä odottaa moni-ilmeinen ja muuttuva kaupunki, joka tarjoaa uutta koettavaa joka kerta.

Viking Line Club alk. 16,-/hlö

Norm. alk. 18,-/hlö

Miniristeily Helsingistä

Helsinki–Tallinna-reitin Miniristeily on kuin tehty illanviettoon. Saat kaiken etkoista jatkoihin saman katon alla. Astu siis laivaan ja käännä keula kohti hauskanpitoa!

Viking Line Club alk. 20,-/B2P-hytti

Norm. alk. 30,-/B2P-hytti

Päivä Tallinnassa -matka Helsingistä, yö laivalla menomatkalla

Lähtö illalla, yöpyminen laivalla menomatkalla. Perillä on aikaa täysi päivä käydä vaikkapa lasten suosikkipaikassa Vembu-Tembumaassa, uudessa Energian Oivalluskeskuksessa tai hurmaavassa Kalamajassa.

Viking Line Club esim. 27,-/B2S-hytti

Norm. esim. 71,-/B2P-hytti

Piknik-päiväristeily Turusta

Kesä on parasta aikaa Piknik-päiväristeilyllä! Ota äkkilähtö ja tule nauttimaan heinäkuun helteistä aurinkokansilla, vie lapset viihtymään Ville Vikingin Seikkailusaarille sekä ihmettelemään uutta roottoripurjetta. Piknik-päiväristeily – kesäkivaa koko perheelle!

Viking Line Club alk. 10,-/hlö

Norm. alk. 12,-/hlö

Vuorokauden risteily Viking Gracella

Viking Gracen vuorokauden risteilyllä vietät ainutlaatuisen illan tanssin ja viihteen pyörteissä. Merimatkalla ehdit myös herkutella sekä shoppailla tutut tuotteet ja sesongin uutuudet. Eturivin elämykset kutsuvat!

Viking Line Club alk. 37,-/I4-hytti

Norm. alk. 44,-/I4-hytti

Vuorokauden risteily Amorellalla

Ihana päivä merellä Turun, Ahvenanmaan ja Tukholman kauniissa saaristoissa. Laivalla on tunnettuja tähtiesiintyjiä ja paljon ohjelmaa.

Viking Line Club alk. 21,-/B4-hytti

Norm. alk. 25,-/B4-hytti

Päivä Tukholmassa -matka Turusta

Jos haluat viettää pitkän päivän Tukholmassa shoppaillen, kaupungilla kierrellen ja nähtävyyksiä katsellen, voit lähteä päiväksi Tukholmaan joka ilta myös Turusta.

Viking Line Club esim. 63,-/I4- ja C4-hytti

Norm. esim. 75,-/I4- ja C4-hytti

Jouluristeilyt 2018

Vuoden 2018 jouluristeilyt eivät ole vielä myynnissä, mutta ilmoita sähköpostiosoitteesi, niin otamme sinuun yhteyttä heti kun risteilyt ovat varattavissa!