Helsinki–Tallinna

Mukavin meritie Tallinnaan on nyt entistäkin nopeampi. Nyt on vara valita! Viking XPRS:n ohella nopea Viking FSTR liikennöi Helsingin ja Tallinnan välillä 22.10. saakka. Lisäksi aiempien vuosien tavoin myös Mariella ja Gabriella ajavat lisälähtöjä Tallinnaan keskikesän sesonkiaikaan 1.7.–6.8.  Punaisilla laivoilla on kesällä jopa 12 lähtöä Helsinki–Tallinna-reitillä!

Viking Line vie sinut keskelle Tallinnan keskiaikaista tunnelmaa. Päivän aikana ehdit moneen mukaan – kiinnostavaa tekemistä riittää niin Tallinnan keskustassa kuin ympäristössäkin.

Tässä osiossa esitellään risteilyvaihtoehdot – valitse mieleisesi tai räätälöi omasi onlinevarausjärjestelmässämme (katso aikataulu)!  Yhdensuuntaiset matkat löydät osiosta reittimatkat.

Jos haluat viipyä kohteessa pidempään, valitse hotellipaketti Viroon.

Päiväristeily Helsingistä Tallinnaan

Nyt on vara valita! Keskikesällä Viking XPRS:n ohella nopea Viking FSTR sekä Mariella ja Gabriella liikennöivät Helsingin ja Tallinnan välillä. Vuoroja on jopa 12 päivässä. Se tarkoittaa lisää valinnanvaraa!

Piknik-päiväristeily Helsingistä 1.7.–6.8.2017

Kesän mukavin meripäivä alkaa Helsingistä kello 10.30 Mariellalla tai Gabriellalla. Nauti auringosta ja musiikista kannella – tai sateen sattuessa sisällä – syö hyvin ja shoppaile merimyymälässä. Helsinkiin palataan kello 16.50.

Miniristeily Helsingistä

Helsinki–Tallinna-reitin Miniristeily on kuin tehty illanviettoon. Saat kaiken etkoista jatkoihin saman katon alla. Astu siis laivaan ja käännä keula kohti hauskanpitoa! Vihje! Hyödynnä Miniristeilyn edullisena hotelliyöpymisenä Helsingissä.

Päivä Tallinnassa -matkat Helsingistä

Perillä on aikaa täysi päivä; ehdit mainiosti käydä ostoksilla sekä vierailla esimerkiksi Tallinnan päiväkylpylöissä, kauneushoitoloissa tai taidemuseoissa.

Päiväristeily Tallinnaan, laivanvaihto

Kesäliikenne 1.7.–6.8.: lähtö Helsingistä laivanvaihto Tallinnassa ja paluu samana iltana.

Norm. alk. 20,-/hlö

Viking Line Club alk. 17,-/hlö

Pidennä matkaasi päivällä tai parilla - katso hotellivaihtoehtomme!

Tunnelmallinen Tallinna on yksi Euroopan parhaiten säilyneistä keskiaikaisista kaupungeista. Kaupungissa ja sen läheisyydessä on useita hotelleja ja kylpylöitä, joissa voit rentoutua ja hemmotella itseäsi.

Evira suosittelee:

Älä tuo villisianlihaa Baltiasta.


Varaa matka

Kesän nuorisotarjous 1.6.–31.8.2017

Aikuisen mukana matkustavien 12–17-vuotiaiden nuorten matkojen hinnasta jopa –50 %! Perhelomalla alle 12-vuotiaat matkustavat ilmaiseksi ympäri vuoden.

Alennus koskee Helsinki–Tallinna-matkoja: 
Viking XPRS, Viking FSTR 1.6.–31.8.
Gabriella ja Mariella 1.7.–6.8.

Viking FSTR

Viking Line vastaa kovaan kysyntään tuomalla Tallinnan–reitille uuden laivan, Viking Fasterin eli FSTR:n 10.4.–22.10.2017. Uusi laiva on katamaraani, jolla matka taittuu alle kahdessa tunnissa.

Lue lisää