BeatWaves 2017 XPRS -Miniristeily 22.4.2017

Lähde Viking XPRS:lle viettämään rapin ja hiphopin täyteinen yö Suomen suosituimpien ja uusimpien artistien johdolla. Ennennäkemättömällä risteilyllä lavalle astuvat Kube, Juno, Ruma sekä Ode, joten tunnelma on taattu – tästä risteilystä puhutaan vielä pitkään!

Varaa paikkasi risteilylle Matkapoikien kautta.

Tämä tuote tai tarjous ei valitettavasti ole tällä hetkellä voimassa.

Kube

Vuosikymmeniä musiikkiskenessä vaikuttanut Kube toimii sekä tuottajana että DJ:nä. Hänen julkaisujaan ovat mm. levyt Lentokonetila, Flow ja Purppura.

Juno

Tämä Suomen suosituimpiin räppäreihin kuuluva ja useita levyjä julkaissut artisti on tuttu mm. kokoonpanoista Elokuu ja SMC Lähiörotat.

Ruma

Suomenkielisen RnB-lähettiläs Ruma on julkaissut kolme sinkkua: Haluun kuulla kun sä tuut, 100 shottia ja Mehujää. Ne ovat saaneet erinomaisen vastaanoton ja nostaneet Ruman soolouran uudelle tasolle.

Ode

Helsingin Malmilta ponnistavalle MC Ossi ”ODE” Lehdolle musiikki ja riimit olivat pakokeino 90-luvun laman aiheuttamasta masennuksesta.

Aikataulu toistaiseksi

Päivä Helsinki   Tallinna   Helsinki Laiva
Ma–la 21.30 > 00.00 08.00 > 10.40 Viking XPRS
Su 20.00 > 22.30 08.00 > 10.40 Viking XPRS

Muut palvelut normaalin hinnaston mukaan. Koskee vain uusia varauksia, ei ryhmiä. Paikkoja rajoitetusti. Muista passi tai henkilökortti. Pidätämme oikeuden muutoksiin.