Joulumuistoja-joululaulukonsertit 19–20.11. ja 17.–18.12.

Joulu alkaa Viking XPRS:ltä! Viime vuosina suursuosion saavuttaneet Joulumuistoja-joululauluristeilyt saavat jatkoa. Luvassa on tuttuun tapaan rakastetuimpia joululauluja Janiina Lehtosen ja Ville Mäkimattilan tulkitsemina.

Lähde siis sunnuntaina illalla Päivä Tallinnassa -matkalle tai Miniristeilylle tai maanantaina Päiväristeilylle Tallinnaan. Tee jouluostokset ja nauti ihanan tunnelmallisesta joulukonsertista.

Joulukonsertin esitykset

su 19.11. ja 17.12. klo 20.00 (Helsinki–Tallinna)
ma 20.11. ja 18.12. klo 18.00 (Helsinki–Tallinna)

Joulukonsertin pääsee kokemaan seuraavilla risteilyvaihtoehdoilla:

Päiväristeilyn maanantailähdöt 20.11. ja 18.12.
Hyvää ruokaa, tanssia ja edullista shoppailua. Matkaan mukavasti lounasaikaan, paluu samana iltana. Ehdit myös muutamaksi tunniksi maihin Tallinnassa.

Miniristeilyn sunnuntailähdöt 19.11. ja 17.12.
Miniristeilylle lähdetään illalla ja palataan takaisin seuraavana aamupäivänä. Siinä välissä on monta tuntia nauttia viihteestä ja pitää hauskaa ystävien kanssa. Ei maihinnousua Tallinnassa.

Päivä Tallinnassa -matka Helsingistä, yö laivalla menomatkalla, sunnuntailähdöt 19.11. ja 17.12.
Lähtö illalla, yöpyminen laivalla menomatkalla. Perillä on aikaa täysi päivä: ehdit mainiosti käydä ostoksilla sekä vierailla esimerkiksi Tallinnan päiväkylpylöissä, kauneushoitoloissa tai vaikkapa taidemuseoissa.

Kaikki Viking XPRS -aikataulut

Maksu 30 vrk ennen matkaa, tai välittömästi, jos matka alkaa jo aiemmin. Maksamattomat varaukset perutaan. Maksa kätevästi online.

Muut palvelut normaalin hinnaston mukaan. Koskee vain uusia varauksia, ei ryhmiä. Paikkoja rajoitetusti. Muista passi tai henkilökortti. Pidätämme oikeuden muutoksiin.