Roll FM -miniristeily 30.9.

Rokataan ja rollataan! Uusi teemaristeily radiokanava Roll FM:n johdolla rantautuu Miniristeilylle Viking XPRS:lle nyt ensimmäistä kertaa. Illan aikana on takuuhyvät bileet uudistetussa Club X:ssä.

Menossa mukana ovat legendaarinen Balls-yhtyeen solisti Marjo Leinonen ja kunnon showmies Knucklebone Oscar. Lisäksi lavalla nähdään Saltwater Jinx.

Radiokanava Roll FM

Roll FM syntyi turhautumisesta kaupallisten radiokanavien musiikilliseen antiin. Kanava on vaihtoehto tasapäiselle tusinamusiikille. Soittolistalla on kaikkea, joka rollaa – joskus rokataan, mutta aina rollataan.

Lue lisää »

Pääartistina Marjo Leinonen & Knucklebone Oscar

Knucklebone Oscar bändeineen lyöttäytyy yhteen laulaja Marjo Leinosen kanssa. Knucklebone Oscarin tavaramerkki on takuuvarma rock'n'roll ja ultravilli liveshow. 20-vuotisjuhliaan viettävä rock'n'roll -riiviö osoitti olevansa elämänsä tikissä tarjoilemalla tämän vuoden Uuden Musiikin Kilpailussa hulvattomimman show’n. Marjo Leinonen on tunnettu esiintyjä jo 80-luvun lopulta, jolloin hän aloitti uransa Balls-yhtyeen solistina. Ura jatkui rhythm and blues -, soul- ja rock’n’roll-musiikin parissa erilaisissa kokoonpanoissa.

Menossa mukana myös Saltwater Jinx sekä väkevä voimatrio Mara Balls.

Aikataulu toistaiseksi

Päivä Helsinki   Tallinna   Helsinki Laiva
Ma–la 21.30 > 00.00 08.00 > 10.40 Viking XPRS
Su 20.00 > 22.30 08.00 > 10.40 Viking XPRS

Maksu 30 vrk ennen matkaa, tai välittömästi, jos matka alkaa jo aiemmin. Maksamattomat varaukset perutaan. Maksa kätevästi online.

Muut palvelut normaalin hinnaston mukaan. Koskee vain uusia varauksia, myös ryhmille. Paikkoja rajoitetusti. Muista passi tai henkilökortti. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Viking Line Clubin hintoja ja etuja käytettäessä on jäsenen matkustettava mukana.  Jäsenehdot