Tanssilavojen nostalgiaa

Tanssimusiikin ystäviä hemmotellaan suomalaisartistien 50- ja 60-lukujen klassikkobiiseillä 4.–5.6., 17.–18.9. ja 22.–23.10.

Artistina musiikkimatkalla Janiina Lehtonen ja Putkiratio.

Viking XPRS, ohjelma-ajat su klo 20.00 ja ma klo 18.00.

Teemaristeilyjen ehdottomat päätähdet ovat Olavi Virta, Toivo Kärki ja Tapio Rautavaara. Mukana repertoaarissa tietenkin myös mm. Eila Pellinen, Laila Kinnunen ja Paula Koivuniemi.

Putkiratio-orkesteri solistinaan Janiina Lehtonen johdattaa sinut valssin pyörteistä aina twistiin ja rokkiin. Lisäksi kisataan leikkimielisessä hengessä siitä, kenellä on paras tietämys näiden nostalgia-aikojen esiintyjistä ja lauluista. Pääpalkintona on risteilylahjakortti (arvo 500 €).

Tanssilavojen nostalgiaan päästään erilaisin risteilyvaihtoehdoin:


Päivä Tallinnassa -matka Helsingistä, yö laivalla menomatkalla, sunnuntailähdöillä

Lähtö illalla, yöpyminen laivalla menomatkalla. Perillä on aikaa täysi päivä; ehdit mainiosti käydä ostoksilla sekä vierailla esimerkiksi Tallinnan päiväkylpylöissä, kauneushoitoloissa tai vaikkapa taidemuseoissa.

Miniristeilyn sunnuntailähdöillä

Miniristeilylle lähdetään illalla ja palataan takaisin seuraavana aamupäivänä. Siinä välissä on monta tuntia nauttia viihteestä ja pitää hauskaa ystävien kanssa. Ei maihinnousua Tallinnassa.

Päiväristeilyn maanantailähdöillä

Hyvää ruokaa, tanssia ja edullista shoppailua. Matkaan mukavasti lounasaikaan, paluu samana iltana. Ehdit myös muutamaksi tunniksi maihin Tallinnassa.

Kaikki Viking XPRS aikataulut

Maksu 30 vrk ennen matkaa, tai välittömästi, jos matka alkaa jo aiemmin. Maksamattomat varaukset perutaan. Maksa kätevästi online.

Muut palvelut normaalin hinnaston mukaan. Koskee vain uusia varauksia, ei ryhmiä. Paikkoja rajoitetusti. Muista passi tai henkilökortti. Pidätämme oikeuden muutoksiin.