Aila-Inkerin bingoristeily, Päiväristeily Tallinnaan

Lähdöt: 2.10., 6.11. ja 4.12.

Bingoemäntien kruunaamaton kuningatar Suoramalta pitää huolen, että bingoa pelataan humorististen juttujen siivittämänä ja mukavista tavarapalkinnoista kilvoitellen.

Pelin lomassa Aila-Inkeri muistelee elämäänsä bingoemäntänä 70-luvulla polvisukkien, minihameiden ja turkoosin luomivärin aikakautena. Saat kuulla myös, miten Aila-Inkeri tapasi suuren rakkautensa Pentin.

Hintaan sisältyy

  • Päiväristeily Tallinnaan

Ostokset

Myymälämme ovat pullollaan merkkikosmetiikkaa, tuoksuja, laadukkaita juomia, vaatteita, leluja ja asusteita.

Ennakkotilaus

Juhlat tulossa? Säästä aikaa ja vaivaa! Tee tilaus ennakkoon, toimitamme juhlajuomasi suoraan autollesi tai kärryssä jalkamatkustajille. Nyt voit tehdä Ennakkotilauksen netissä Helsinki–Tallinna-reitille.

Aikataulu toistaiseksi

Päivä Helsinki   Tallinna   Helsinki Laiva
Ma-la 11.30 > 14.00 18.00 > 20.30 Viking XPRS
Su 11.30 > 14.00 16.30 > 19.00 Viking XPRS

HUOM! Tallinnan satamassa tehtävien rakennustöiden vuoksi kulku- ja ajoreitit muuttuvat, joten aikaa satama-alueella liikkumiseen on hyvä varata normaalia enemmän. Lue lisää »

Maksu 30 vrk ennen matkaa, tai välittömästi, jos matka alkaa jo aiemmin. Maksamattomat varaukset perutaan. Maksa kätevästi online.

Muut palvelut normaalin hinnaston mukaan. Koskee vain uusia varauksia, myös ryhmille. Paikkoja rajoitetusti. Muista passi tai henkilökortti. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Viking Line Clubin hintoja ja etuja käytettäessä on jäsenen matkustettava mukana.  Jäsenehdot