Miss Suomi 2017 -risteily 27.9.

Haluatko nähdä ihastuttavat missifinalistit? Miss Suomi 2017 -kisa käydään tänä vuonna syksyllä, ja missikandidaatit saapuvat kiertueellaan myös Viking XPRS:n Päiväristeilylle. Lähde matkaan 27.9. ja näet 10 missifinalistin esittelykierroksen Club X:ssä. Missifinalistit ovat tavattavissa myös henkilökohtaisesti laivan myymälässä klo 16.30–17.15.

Paluumatkalla klo 18.00 on luvassa Miss Suomi -kiertueen show Club X-ravintolassa, jonka juontavat missikeisarinna Sunneva Kantola ja stylisti Teuvo Loman. Missien show-stailauksesta vastaa Teuvo Loman, joten samalla saat vinkkejä mm. pukeutumiseen, meikkaukseen ja kampauksiin. Kiertue painottaa positiivista elämänasennetta, ja myös yleisö saa vinkkejä hyvään oloon ja positiivisuuteen. Satavuotiaalle Suomelle kyseessä on 80. Miss Suomi -kisavuosi – tervetuloa mukaan!

Semifinalistien Missikoulu

Aikataulu toistaiseksi

Päivä Helsinki   Tallinna   Helsinki Laiva
Ma-la 11.30 > 14.00 18.00 > 20.30 Viking XPRS
Su 11.30 > 14.00 16.30 > 19.00 Viking XPRS

HUOM! Tallinnan satamassa tehtävien rakennustöiden vuoksi kulku- ja ajoreitit muuttuvat, joten aikaa satama-alueella liikkumiseen on hyvä varata normaalia enemmän. Lue lisää »

Maksu 30 vrk ennen matkaa, tai välittömästi, jos matka alkaa jo aiemmin. Maksamattomat varaukset perutaan. Maksa kätevästi online.

Muut palvelut normaalin hinnaston mukaan. Koskee vain uusia varauksia, ei ryhmiä. Paikkoja rajoitetusti. Muista passi tai henkilökortti. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Viking Line Clubin hintoja ja etuja käytettäessä on jäsenen matkustettava mukana.  Jäsenehdot

Merellä on edullisempaa

Myymälämme ovat pullollaan merkkikosmetiikkaa, tuoksuja, laadukkaita juomia, vaatteita, leluja ja asusteita.

Ennakkotilaus

Juhlat tulossa? Tee edullinen ennakkotilaus, me toimitamme tuliaisesi autolle.