Viking XPRS

Päiväristeily Tallinnaan, maissa 3,5 h (su 2 h)

Kun matka on yhtä tärkeä kuin määränpää. Perinteiselle Päiväristeilylle Viking XPRS:llä lähdetään mukavasti lounasaikaan. Herkuttele vaikkapa uudistuneessa buffetissa. Tallinnassa on aikaa 3,5 tuntia (su 2 tuntia), ja illaksi palataan kotiin. Viking XPRS – mukavin meritie Tallinnaan!

Hintaan sisältyy

  • Päiväristeily Helsingistä Tallinnaan 1 henkilölle

Hintakalenteri

Katso päivän normaalihinta tai Viking Line Club -hinta. Hinnat koskevat etukäteen varattuja matkoja ja vaihtelevat varaustilanteen mukaan.

Risteile matkaan kiireettömästi puolilta päivin ja nauti parituntisesta merellä herkuttelun, viihteen ja shoppailun merkeissä mennen tullen. Klassikkoristeily tarjoaa sinulle muutaman tunnin Tallinnassa, ja laivaan voit palata koska tahansa aiemminkin.

Päivätorkkuja kaipaaville suosittelemme hyttiä, joka huolehtii leppoisasta levähdystauosta ja tuliaisostoksista koko risteilyn ajan.

Hytti lisää mukavuutta matkaasi

Päiväristeilyyn voi liittää myös meno-paluu-hytin hintaan alk. 30,-/hytti. Viking Club-jäsenet saavat 10 % alennuksen hinnasta.

Ravintolat

Ravintoloidemme ja kahviloidemme avainsanat ovat maukkaus, monipuolisuus ja edullisuus.

Ostokset

Makeisia, korkealaatuista merkkikosmetiikkaa, uutuustuoksuja, juomia, vaatteita, leluja ja asusteita aina edullisin merihinnoin.

Aikataulu toistaiseksi

Päivä Helsinki   Tallinna   Helsinki Laiva
Ma-la 11.30 > 14.00 18.00 > 20.30 Viking XPRS
Su 11.30 > 14.00 16.30 > 19.00 Viking XPRS

HUOM! Tallinnan satamassa tehtävien rakennustöiden vuoksi kulku- ja ajoreitit muuttuvat, joten aikaa satama-alueella liikkumiseen on hyvä varata normaalia enemmän. Lue lisää »

Lähtöselvitys ja laivaan pääsy suljetaan Tallinnassa 20 minuuttia ennen lähtöä (koskee myös risteilymatkustajia).

Maksu 30 vrk ennen matkaa, tai välittömästi, jos matka alkaa jo aiemmin. Maksamattomat varaukset perutaan. Maksa kätevästi online.

Muut palvelut normaalin hinnaston mukaan. Koskee vain uusia varauksia, ei ryhmiä. Paikkoja rajoitetusti. Muista passi tai henkilökortti. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Viking Line Clubin hintoja ja etuja käytettäessä on jäsenen matkustettava mukana.  Jäsenehdot