Sonjan kanssa puutarhassa 14.5.2017

Sonja Lumme on paitsi laulaja ja näyttelijä, myös intohimoinen kotipuutarhuri, puutarhakirjailija ja -toimittaja. Jo neljännen puutarhakirjansa keväällä julkaiseva Lumme on myös käsikirjoittanut ja juontanut Ihana piha -puutarhaohjelmaa. Lisäksi hän pitää puutarhablogia Sonjan puutarhassa.

Lähde Päiväristeilylle Tallinnaan kuuntelemaan Lumpeen yleisöluentoa, jossa saat parhaat vinkit makeimpien tomaattien ja ihanimpien yrttien kasvattamiseen. Rento ja viihdyttävä luento mukailee Lumpeen uusimpien puutarhakirjojen aihepiirejä, ja luennon jälkeen on aikaa vapaamuotoiselle keskustelulle ja kysymyksille.

Tämä tuote tai tarjous ei valitettavasti ole tällä hetkellä voimassa.

Ohjelma

  • Sonja Lumpeen luento kokousosastolla kannella 7 klo 11.30 aiheesta ”Kasvata itse makeimmat tomaatit ja ihanimmat yrtit”.
  • Luento on maksuton ja osa risteilyohjelmaa.

Etukäteen edullisemmin

Kun varaat ja maksat ateriasi etukäteen, saat ne edullisemmin kuin laivalta, ja varmistat samalla paikan ravintolassa.

Aamiais- ja buffetkupongit käyvät osamaksuvälineenä kaikissa laivan ruokaravintoloissa.

Aikataulu toistaiseksi

Päivä Helsinki   Tallinna   Helsinki Laiva
Ma-la 11.30 > 14.00 18.00 > 20.30 Viking XPRS
Su 11.30 > 14.00 16.30 > 19.00 Viking XPRS

HUOM! Tallinnan satamassa tehtävien rakennustöiden vuoksi kulku- ja ajoreitit muuttuvat, joten aikaa satama-alueella liikkumiseen on hyvä varata normaalia enemmän. Lue lisää »

Maksu 30 vrk ennen matkaa, tai välittömästi, jos matka alkaa jo aiemmin. Maksamattomat varaukset perutaan. Maksa kätevästi online.

Muut palvelut normaalin hinnaston mukaan. Koskee vain uusia varauksia, myös ryhmiä. Paikkoja rajoitetusti. Pidätämme oikeuden muutoksiin.