Käsityöristeily Turusta 28.3.2017

Nyt on aika kaivaa virkkuukoukut ja sukkapuikot esille ja suunnata Piknik-päiväristeilylle Turusta. Päiväreissu kokoaa käsitöistä innostuneet yhteen inspiroivan ohjelman pariin ja vaikkapa saamaan tai antamaan vinkkejä. Tervetuloa yksin samanhenkiseen seuraan tai kerää käsitöistä kiinnostuneista oma porukka mukaan!

Tämän tuotteen myyntaika on valitettavasti päättynyt.

Käsityöristeilyn ohjelma:

Menomatkalla Amorellan Panoraamassa järjestetään erilaisia workshop-pisteitä, joissa voi oppia uutta ja saada inspiraatiota käsitöihin: aiheena

  • lahjakassien ja -laatikoiden taittelu
  • koruaskartelu ja koruklinikka.
  • Karjalaisia käsityötapoja esittelee Turun Karjala-Seuran Käspaikkakerho: ohjelmassa neulakinnastekniikkaa, etupistokirjontaa, ketjuvirkkausta, virvittäinompelua.

Laivanvaihto Maarianhaminassa klo 14.10.

Paluumatkalla Viking Gracella ravintola Retro muuttuu käsityökahvilaksi, jonne kokoonnutaan kukin oman käsityön kanssa. Naapurilta voi kysyä vinkkejä samalla kun tekee omaa käsityötään ja nauttii vaikka lasillisen kuohuvaa.

Mukaan voi ottaa omia tarvikkeita, mutta workshopeissa tarvittavat materiaalit ovat ostettavissa paikan päällä.

Etukäteen edullisemmin

Kun varaat ja maksat ateriasi etukäteen, saat ne edullisemmin kuin laivalta, ja varmistat samalla paikan ravintolassa.

Aamiais- ja buffetkupongit käyvät osamaksuvälineenä kaikissa laivan ruokaravintoloissa.

Aikataulu toistaiseksi

Turku   Maarianhamina
Laiva
08.45 > 14.10 Amorella
19.50 < 14.25 Viking Grace

Laivanvaihto Maarianhaminassa.

Maksu 30 vrk ennen matkaa, tai välittömästi, jos matka alkaa jo aiemmin. Maksamattomat varaukset perutaan. Maksa kätevästi online.

Muut palvelut normaalin hinnaston mukaan. Koskee vain uusia varauksia, myös ryhmiä. Paikkoja rajoitetusti. Pidätämme oikeuden muutoksiin.