Soitellen soteen! – UIT Itämeren aalloilla

Katsojien ja kriitikoiden ylistämä Uuden Iloisen Teatterin käsittämättömän hauska Soitellen soteen -musiikki-ilottelu seilaa viihdyttämässä Viking Gracella joka päivä 10.–21.1.2017.

Tämä tuote tai tarjous ei valitettavasti ole tällä hetkellä voimassa.

Ajankohtaisiin kysymyksiin hersyvällä huumorilla tarraavan ilottelun tähtinä nähdään valtakuntamme estradi- ja viihdetaiteen ykkösnimet: UIT:n luottonäyttelijät Sari Siikander ja Jussi Lampi, Helsingin kaupunginteatterissakin yleisöjä valloittanut Sanna Majuri sekä Tripla-tv-ohjelmasta tuttu nuori näyttelijälahjakkuus Paavo Kinnunen.

Yllätysilottelijana lavalle nousee taitoluistelija, Euroopan mestari Laura Lepistö. Mukana myös huikeat tanssijat Antton Laine, Kalle Lähde ja Minttu Sinkkonen.


Hytti ja ateriat lisämaksusta valinnan mukaan

Teatteriesityksen voi varata

  • Viking Gracen Vuorokauden risteilyyn, lähtö klo 20.55, paluu klo 19.50.
  • Piknik-päiväristeilyyn Turusta, lähtö Amorellalla klo 8.45, laivanvaihto Maarianhaminassa klo 14.10, paluu Viking Gracella klo 19.50.

Teatteriliput, hinta/henkilö:

  • 12,00 paikkavaraus musiikkiteatteriin
  • 15,00 paikkavaraus musiikkiteatteriin ja lasillinen kuohuvaa
  • 25,00 paikkavaraus musiikkiteatteriin ja tarjoilua: lasillinen kuohuvaa, mansikoita sekä pari tapasta

Teatteriesitys on Viking Gracen yökerho Voguessa, kansi 10 klo 15.30 (Suomen aikaa) 10.–21.1.2017.

Esitys on suomeksi. Joiltakin istumapakoilta voi olla lievästi rajattu näköala. Yökerhossa on myös maksuttomia seisoma- tai istumapaikkoja ilman suoraa näkyvyyttä (näytöltä näkee).

Esityksen musiikista vastaa yleisön rakastama, UIT:n ikioma orkesteri Jean S.

Luvassa säkenöivää lavaenergiaa, hulvattoman piikikkäitä sketsejä sekä huippuunsa viritettyjä musiikkinumeroita!

Maksu 30 vrk ennen matkaa, tai välittömästi, jos matka alkaa jo aiemmin. Maksamattomat varaukset perutaan. Maksa kätevästi online.

Muut palvelut normaalin hinnaston mukaan. Koskee vain uusia varauksia, myös ryhmiä. Paikkoja rajoitetusti. Pidätämme oikeuden muutoksiin.